Show Filters

Barnens samling av walkie-talkies

En walkie-talkie är en radiosändare som uppfanns på 1930-talet. Detta föremål användes i armén innan det inbjöds till barnomsorgens värld. Walkie-talkies är användbara och underhållande. De finns i en mängd olika modeller.

Gå med en walkie-talkie till ditt barn

En walkie-talkie är ett bärbart verktyg som är utformat för långdistanskommunikation. Leksaken ger fritt spelrum för barns fantasi.

Walkie-talkien används:

  • med familjen
  • med familjen
  • med vänner
  • utomhus
  • i ett tält

Hjälper barn att säga vad de tycker och utveckla förmågan att lyssna.

Den lilla walkie-talkien med kamera

mini walkie-talkie med kamera harformen av en mobiltelefon.Den har en 2,0-tums IPS-skärm. Längst ned på skärmen finns 6 knappar för kontroller.

Mini walkie-talkien har en dubbel 8-megapixelkamera fram och bak. Den har ett 600 mAh batteri som kan laddas via en USB-kabel. Enheten har en batteritid på två till tre timmar och har 32 GB minne.

Walkie-talkie med kamouflagemönster

Walkie Talkie med kamouflagemönster har en bakgrundsbelyst LCD-skärm och samtalslarmfunktion.Enhetendrivs av ett uppladdningsbart mikrokabelbatteri. Dess gränssnitt gör den enkel att använda.

Walkie-talkien reducerar buller och har en räckvidd på mellan 3 och 5 kilometer i ett öppet område. I stadsmiljö minskar räckvidden till 1,5 kilometer. I den kamouflagefärgade walkie-talkien är en ficklampa integrerad.

Den grisformade walkie-talkien

Den grisformade walkie-talkien behöver två batterier för att fungera. Den är lätt att hantera. Den har en inbyggd radio och en räckvidd på ca 1,5 km. Ljuden är av god kvalitet och leksaken är utformad för både små flickor och pojkar från 3 år och uppåt.

Den röda och blå walkie-talkien

Den röda och blå walkie-talkien har en utdragbar antenn. Artikeln är tillverkad av ABS-plast och passar barn från 3 år.

De röda och blå walkie-talkierna har också en liten skärm.

7-i-1 walkie-talkie i form av en klocka

Den klockformade 7 i 1 walkie-talkien är tillverkad av miljövänlig plast. Den utdragbara antennen förbättrar signalen och LCD-skärmen är multifunktionell. Den har ett förstoringsglas och en ficklampa.

I vår webbutik hittar du även andra roliga leksaker, t.ex. pussel, rollerblades och barnmikroskop.

Varför är det en bra idé att ge ditt barn en walkie-talkie?

Att ge ditt barn en walkie-talkie är en bra idé av flera skäl. För det första kan ditt barn leka utomhus med sina vänner och samtidigt hålla kontakten med dem. Walkie-talkies är perfekta förutomhuslekarsom skattjakter, kurragömma eller till och med cykeltävlingar.

Genom att ge ditt barn en walkie-talkie ger du dem också chansen att dela stunder av glädje med sina vänner. Barn älskar att kommunicera med varandra, och med walkie-talkies kan de göra det på ett roligt och interaktivt sätt. De kan berätta historier, ge råd eller uppmuntra varandra när de leker tillsammans.

Walkie-talkies är också ett utmärkt sätt att uppmuntra ditt barn att vara aktiv inom sport. Genom att leka med sina vänner blir de mer benägna att springa, hoppa och röra på sig. Detta kommer att bidra till deras fysiska och mentala utveckling, samtidigt som de har roligt. Slutligen, att ge ditt barn en walkie-talkie är ett utmärkt sätt att ge dem roligt.

Barn älskar att upptäcka nya leksaker, och walkie-talkies är mycket populära för sin lekfulla, interaktiva sida. Ditt barn kommer att bli överlyckligt över att kunna kommunicera med vänner på avstånd och uppleva spännande äventyr tack vare detta praktiska och roliga verktyg. På det hela taget är det en utmärkt idé att ge ditt barn en walkie-talkie för att stödja utomhuslek, uppmuntra till sportaktiviteter och dela stunder av glädje med vänner och nära bekanta.

Vilket utbud finns av walkie-talkies för barn?

Walkie-talkies för barn är trådlösa kommunikationsenheter som gör det möjligt för barn att kommunicera med varandra över ett begränsat avstånd. De används ofta för rollspel, utomhusäventyr och gruppaktiviteter.

Räckvidden för walkie-talkies för barn beror på ett antal faktorer, bland annat sändarens effekt, antennens kvalitet och hinder i omgivningen, t.ex. byggnader, träd och kullar. I allmänhet är den maximala räckvidden för walkie-talkies för barn cirka 3 till 5 kilometer i plan, öppen terräng.

Det är dock viktigt att notera att den faktiska räckvidden kan variera avsevärt beroende på miljöförhållanden och elektromagnetiska störningar. Det är därför tillrådligt att testa walkie-talkies före användning för att säkerställa att de fungerar korrekt i din specifika miljö. Det är också viktigt att komma ihåg att walkie-talkies för barn inte är säkerhets- eller övervakningsutrustning. De ska inte användas för att övervaka barn på avstånd eller för att lokalisera dem i en nödsituation.

Föräldrar bör alltid övervaka sina barn när de använder walkie-talkies och lära dem att använda dessa enheter på ett ansvarsfullt sätt. Sammanfattningsvis kan walkie-talkies vara en utmärkt möjlighet för barn att kommunicera med varandra och ha roligt tillsammans. Det är dock viktigt att förstå gränserna för walkie-talkies räckvidd och att använda dem på ett ansvarsfullt sätt för att garantera barnens säkerhet.