Astronaut walkie-talkie för barn i rött och blått med grönt ljus
Astronaut walkie-talkie för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Astronaut walkie-talkie för barn

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in denna söta walkie-talkie i form av en astronaut. Det kommer att bli en fantastisk leksak för ditt barn. Dess originella, bedårande form kommer att dra till sig deras uppmärksamhet. Walkie-talkien har också ett mjukt grönt ljus som gör den ännu mer fängslande. Din pojke eller flicka kommer garanterat att älska den. Den finns i två olika färger: röd och blå.

Barn kommer att älska att leka med den här astronautformade walkie-talkien! Den är enkel att använda och gör att barnen kan kommunicera med varandra på upp till 3 kilometers avstånd. Walkie-talkien har också en inbyggd ficklampa, perfekt för äventyrslekar i mörkret. Barnen kan roa sig i timmar med den här roliga och interaktiva leksaken.

En rolig design för accessoarer

Astronaut Walkie-Talkie är en otroligt rolig och innovativ leksak som gör att barn kan kommunicera med varandra som om de befann sig i rymden. Med sin unika astronautform är denna walkie-talkie utformad för att stimulera barns fantasi och ge dem en uppslukande lekupplevelse. Walkie-talkiens design är mycket tilltalande för barn med sina ljusa färger och futuristiska utseende.
13057-72c411.jpeg
13057-d6b31a.jpeg

Ett praktiskt verktyg

Knapparna på walkie-talkien är lätta att använda för små händer, och ljudet är klart och tydligt så att ditt barn kan höra varje ord som sägs. Walkie-talkien är också mycket praktisk för föräldrar. De kan kommunicera med sina barn och dela en rolig lekstund. Den är också lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den till en utmärkt följeslagare på familjeutflykter eller resor. Den laddas via USB.

Kan du höra mig?

Lek kurragömma, låtsas att du är en hemlig agent eller bara prata med dina syskon i ditt eget rum - möjligheterna är oändliga med dessa walkie-talkies för barn! Upptäck dem nu.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.