Barnens sängtält på en säng i ett sovrum med bilder i fönstret
Tältformad tipi för barnens säng
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tältformad tipi för barnens säng

738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Fantastiskt draperat element (sänghimmel) att hänga över ditt barns säng. Öppna eller stäng gardinen för att skydda barnet mot sol, buller eller drag och se till att det får en perfekt natts sömn. Du kan lägga till en drömfångare, som de amerikanska indianerna gör, för att dekorera insidan av denna säng teepee. Tipin hängs upp i taket med hjälp av lim.
Denna produkt inkluderar endast tipin. Dekorationsföremålen runt omkring är inte en del av produkten. T.ex.: drömfångaren som syns inuti är bara ett dekorativt föremål för bilderna.

Spjälsäng tepee

Tipin eller spjälsängshimlen är perfekt för spädbarns- eller barnsängar, och är både användbar och dekorativ. Den ger ett litet gömställe och förbättrar sömnen. Det är ett bra sätt för barn att ha roligt och koppla av i sitt sovrum, och ger extra mörker för tupplurar och andra aktiviteter. Den är lätt att montera och demontera. Den är också lätt att rengöra och underhålla. Den tältformade kojtältet är perfekt för barn i alla åldrar.

En touch av färg i sovrummet

Detta tipi är utformat för att passa perfekt i barnsängar, är enkelt att installera och ger en säker och bekväm lekplats. Sängtipin är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Det har en solid träram som håller tältet på plats och ger det en stabil form. Tältduken är tillverkad av mjuk bomull som andas, vilket ger en behaglig miljö att leka eller vila i. De klara färgerna ger en rolig touch till ditt barns sovrum.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.