Show Filters

Tanken på att sova ensam i mörkret skrämmer många barn. För att övervinna denna rädsla och säkerställa en god natts sömn är sänglampan den perfekta lösningen. Vad har barn för nytta av detta tillbehör? Vilka är de mest intressanta modellerna? I den här artikeln får du veta allt om sänglampor för barn.

Varför skulle en sänglampa vara en utmärkt present till barnet?

Om du har vänner, bekanta eller arbetskamrater som är nyblivna föräldrar kan det kännas svårt att välja en present till dem. För att hitta den bästa presenten, välj en baby sänglampa. Det finns flera anledningar till detta val.

För det första är sannolikheten för duplicering låg. En baby sänglampa kommer att vara en unik gåva. Dessutom är det en prisvärd utrustning. Även med en snäv budget kan du glädja din älskade med en ljusgåva.

Dessutom är sänglampan ett användbart tillbehör för spädbarn från deras allra första dagar. Så det skulle vara en lättnad för nyblivna föräldrar att ha en. Med din gåva slipper de köpa en ny.

Tillbehöret finns i flera olika modeller. I vår butik hittar du en LED-lampa med en vacker skärm, envit eller rosa LED-sänglampa, enprojektionslampa, enhängande lampa… Tillbehöret kommer att ge ett mjukt, behagligt sken.

Stjärnhimlen och galaxprojektorns nattlampa

Nattlampa för projektor är mycket populär. Det är ett tillbehör som erbjuder en unik upplevelse för sina användare. Så snart den är påslagen projicerar ljuset från starry sky sänglampa en bild av en stjärnhimmel in i sovrummet. Det dröjer inte länge förrän ditt barn somnar och får en lugn natts sömn. Att somna lätt och få en god natts sömn är bara några av fördelarna med detta tillbehör. Ditt barn kommer att känna sig mycket bekväm.

De flesta sänglampor för barn är utrustade med högtalare. De kan användas som högtalare för sagoläsning. Faktum är att de innehåller en rik katalog med vaggvisor och fascinerande berättelser. Så du behöver inte oroa dig för att berätta en saga för ditt barn innan läggdags. Allt du behöver göra är att tända ditt stjärnklara nattljus och skicka din pojke eller flicka i Morpheus armar.

Dessutom är alla enhetens funktioner justerbara. Oavsett om det gäller ljusets intensitet, ljudets volym eller vilken musik som ska spelas, kan du ändra dem som du vill.

Ljuset från “sky and galaxy projectors” nattlampor har ingen effekt på ditt barns synförmåga. Det är mycket mjukt och ofarligt. Tvärtom ger ljuset komfort och en känsla av trygghet. Med en budget på cirka 587 Kr kan du ge ditt barn en nattlampa med stjärnhimmelsprojektor i toppklass.

Det taktila nattljuset

Att köpa en taktil nattlampa till ditt barn är en bra idé. Den taktila nattlampan har en förenklad struktur. Designen är optimal och finishen är omsorgsfull. Färgerna är attraktiva, eftersom de har valts med omsorg.

För det andra är touch-lampan förvirrande praktisk. Den är lätt att använda. De avancerade funktionerna är väl illustrerade. Ditt barn kommer att tycka att den är lätt att använda. Det är bara att röra vid enheten så tänds den. Så när ditt barn vaknar mitt i natten har han inga problem med att tända sitt nattljus.

Mobiliteten är ett annat plus. Det kompakta och lätta tillbehöret är lätt att bära med sig.

Det är ett anpassningsbart tillbehör. Du kan sätta ditt barns namn eller smeknamn på den.

Tillverkningen av sänglampor respekterar ekosystemet. Processen kräver färre naturresurser och lampan producerar ett minimum av avfall, till skillnad från konventionella nattlampor. Touch-lampor för spädbarn är också ekonomiska och förbrukar mycket lite energi. Deras användning kommer inte att påverka din elförbrukning.

Varför inreda ditt barns sovrum med en sänglampa?

Nattlampan är ett dekorativt tillbehör. Den ger en touch av elegans till ditt barns sovrum. Den livar upp rummet och gör det mer attraktivt.

Det dämpade ljuset är behagligt för ögat. Det värmer upp atmosfären och förskönar rummet. Placera den molnformade nattlampanpå nattduksbordet, till exempel. Du kan också placera den på golvet eller på en av ditt barns leksaker.

Nattlampan passar in i alla inredningar. Studera dock rummets färg innan du gör ditt val. Resultatet kommer att bli ännu bättre. Du kan också spela på kontraster och välja en mörkt tonad lampa i ett barnrum målat med ljusa färger.

Varför välja rätt sänglampa till ditt barn

Att välja sänglampa till ditt barn är en process som inte ska tas lättvindigt. Den visuella komforten och sovrummets estetiska utseende är beroende av den. Dessa kriterier hjälper dig att välja. Till att börja med ska du analysera strömförsörjningen till lampan. Välj en nattlampa som drivs med batterier. Nätdrivna system utsätter sig för risken att gå sönder i händelse av ett strömavbrott.

Du kan också leka med formen. Du hittar lampor i form av :

  • Caneton
  • Peppa gris
  • Stjärna
  • Hjort
  • Strawberry
  • Kanin

När det gäller material ska du välja silikon. Det ger utmärkt belysning. När det gäller färgen på ljuset, lita på din flickas eller pojkes smak och inredningen i rummet. Starka färger är dock inte att rekommendera.