Nattlampa för barn i form av en lysande enhörning med svarta ögon
Nattlampa för barn i form av en enhörning
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Nattlampa för barn i form av en enhörning

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en extra lampa för att lysa upp ditt barns sovrum på natten? Välj denna enhörningsformade sänglampa. Den är originell, söt och bedårande. Din dotter kommer utan tvekan att vilja ha den på sitt nattduksbord. Förutom att göra rummet lite sötare kommer lampan också att lysa upp det med sitt mjuka sken när mörkret faller.

Denna söta nattlampa för barn är formad som en enhörning och är perfekt för att lysa upp ditt barns sovrum. Den är tillverkad av plast och är ca 15 cm hög. Lampan är batteridriven.

En mjuk lampa med taktil sensor

Denna enhörningsformade sänglampa är tillverkad av silikon. Den är lätt och behaglig att ta på. Lampan är bärbar så att du kan ta med den på semestern. Den är USB-uppladdningsbar och avger ett mjukt, avkopplande ljus. Den är tillverkad av slitstark plast och drivs med AA-batterier. Tryck på knappen på undersidan av basen för att tända eller släcka ljuset. Nattlampan för barn med enhörning är ett utmärkt tillskott till alla barns sovrum och kommer garanterat att bli älskad!
13360-df815e.jpeg
13360-f45e10.jpeg

Avslappnande ljus

Denna nattlampa för barn i form av en enhörning är en rolig och bedårande ljusaccessoar som kommer att ge en touch av magi till ditt barns sovrum. Lampan är designad för barn och har en enhörningsform som kommer att glädja de allra minsta. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet, vilket garanterar maximal hållbarhet och säkerhet. Lampans dämpade ljus är perfekt för att skapa en avslappnande och mysig atmosfär som underlättar sömnen. Du kan använda den som nattlampa för att lugna ditt barn på natten, eller som en extra ljuskälla för att läsa en godnattsaga.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.