Röststyrd LED-väckarklocka i form av en gris på en bondgård på natten
LED-väckarklocka för grisar med röststyrning
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

LED-väckarklocka för grisar med röststyrning

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en originell väckarklocka till ditt barns sovrum? Välj denna magnifika LED-väckarklocka i form av en gris. En söt väckarklocka med digital klocka som kommer att se bra ut på din pojkes eller flickas nattduksbord. Det bästa av allt är att denna väckarklocka för barn avger ett ljud på upp till 90 dB för att väcka dem på morgonen.

Denna LED-väckarklocka i form av en gris är den perfekta lösningen för personer som tycker att det är svårt att komma upp på morgonen. Den har ett röstkommando för enkel på- och avstängning. Den har också en LED-bakgrundsbelysning som gör det enkelt att läsa av tiden, även i mörker. Väckarklockan är dessutom rolig och dekorativ, vilket gör den perfekt för barnrummet.

En röststyrd väckarklocka

Med den här väckarklockan behöver du inte gå upp på morgonen för att stänga av larmet. Gadgeten kan fjärrstyras med röstkommando. Denna väckarklocka kommer att göra livet enklare för ditt barn! Den här grisformade väckarklockan är helt enkelt bedårande! Den är utrustad med en ljudsensor, så du kan aktivera den genom att helt enkelt säga “gris”. Då tänds den och visar tiden med lysdioder. Dessutom har den en snooze-funktion, så att du kan ta en liten tupplur om du vill!
1341-e5521c.jpeg
1341-d6fbef.jpeg

Ett originellt föremål

LED Pig väckarklocka med röststyrning är en unik och rolig produkt som kommer att glädja fans av ovanliga föremål. Denna väckarklocka har utformats för att se ut som en liten gris, med spetsiga öron, en rund näsa och en korkskruvssvans. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och styrka. Den har en LED-display som visar tiden med självlysande siffror. Displayen är lätt att läsa av, även i totalt mörker. Väckarklockan är kompakt och lätt, vilket gör den enkel att ta med sig när du reser.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.