Rosa enhörningsväckarklocka för flickor med vit bakgrund
Rosa enhörningsväckarklocka för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rosa enhörningsväckarklocka för flickor

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en väckarklocka att ställa i din dotters sovrum? Välj denna rosa enhörningsväckarklocka! En vacker, självlysande väckarklocka som lyser upp vilket rum som helst, samtidigt som den gör det lättare för din dotter att vakna tack vare sin dubbla klocka. Din lilla prinsessa kommer aldrig att bli sen igen med denna enhörningsväckarklocka i sitt sovrum.

Den rosa enhörningsväckarklockan för flickor är en söt och finurlig väckarklocka som små flickor kommer att älska. Den är tillverkad av rosa plast med 3D-detaljer i form av en enhörnings horn och man. Väckarklockan tänds genom att trycka på knappen på enhörningens panna och det finns ett alarm som kan ställas in med knapparna på sidan. Små flickor kommer att älska denna söta och finurliga väckarklocka!

En väckarklocka för personer som sover tungt

Med denna enhörningsväckarklocka behöver du aldrig mer komma för sent till skolan! Med sin dubbla klocka ger den ifrån sig ett mycket högt ljud som snabbt kommer att väcka din dotter, även när hon sover djupt. Denna väckarklocka är perfekt för små flickor som älskar enhörningar! Den är formad som en rosa enhörning med vingar och horn, och har en söt, sagolik design. Väckarklockan har också en tydlig, lättläst digital urtavla och ett högt och tydligt alarmljud. Den är enkel att använda och programmera, och den är dessutom mycket hållbar.
1332-80b9b5.jpeg
1332-4dfedd.jpeg

Användarvänlighet

Med sin originella, färgglada design kommer denna rosa enhörningsväckarklocka för flickor att ge ditt barns sovrum en touch av fantasi. Väckarklockan är tillverkad av slitstark plast och har en lättläst urtavla med tydliga siffror. Visarna är också lätta att läsa, så att ditt barn enkelt kan se vad klockan är. Den har en lättanvänd inställningsknapp så att ditt barn kan justera tiden och larmet efter sina behov. Dessutom är den mycket enkel att använda, även för de yngsta barnen. Allt detta gör den till en praktisk och rolig accessoar som hjälper ditt barn att komma upp på morgonen samtidigt som den ger sovrummet en magisk touch.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.