Nattlampa med hundmotiv, sensor och fjärrkontroll
Nattlampa med hundmotiv och sensor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Nattlampa med hundmotiv och sensor

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barns sovrum lite extra ljus? Välj då denna fina hundformade sänglampa! En vacker, ljus dekorativ lampa som kommer att lysa upp din pojkes eller flickas sovrum med stil. Han eller hon kommer att älska det lugnande ljuset från denna nattlampa för barn.

Denna sänglampa är idealisk för barnrum. Den har en rörelsedetektor som automatiskt tänds när du går in i rummet. Lampan har också en på/av-brytare för extra bekvämlighet. Ditt barn kommer att älska denna magnifika sänglampa.

Lätt att hantera

Ditt barn kommer inte att ha några problem med att använda denna hundformade sänglampa. Den levereras med en fjärrkontroll så att du kan tända och släcka den eller växla från ett ljusläge till ett annat. Denna originella sänglampa i den unika formen av en hund är perfekt för att lysa upp ditt sovrum på kvällen. Den tänds och släcks automatiskt tack vare den inbyggda rörelsesensorn, så att du kan spara energi. Lampan är tillverkad av högkvalitativ plast och är helt uppladdningsbar via en USB-port. Den har också en ON/OFF-knapp för enkel användning.
1764-bda250.jpeg

En charmig design

Denna sänglampa med hundmotiv och sensor är ett praktiskt och roligt dekorativt tillbehör för ditt sovrum. Utformad för att ge ditt hem en touch av originalitet samtidigt som den ger en mjuk och behaglig ljuskälla. Lampans design är särskilt charmig, med en bedårande liten hund som ser ut att komma ut från lampbasen. Hunden är målad i beige och bruna toner, med noggranna detaljer som ger den ett realistiskt och älskvärt utseende. Den fungerar med en LED-lampa som ger ett mjukt, varmt ljus, perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt sovrum.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.