Väckarklocka med rosa och blå mus för barn
Väckarklocka för barn i form av en mus
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barn i form av en mus

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ibland behöver ditt barn en hjälpande hand för att vakna på morgonen och komma i tid till skolan. Med denna musformade väckarklocka behöver de inte din hjälp längre. När det är dags att gå upp kommer väckarklockan att ljuda tillräckligt högt för att väcka ditt barn.

Den musformade väckarklockan är en rolig och originell produkt. Den är perfekt för små barn som har svårt att vakna på morgonen. Den musformade väckarklockan är mycket enkel att använda. Placera musen på väckarklockan och vrid på vredet. Den musformade väckarklockan är också mycket lätt och bärbar. Så den är lätt att ta med sig vart du än går.

En söt väckarklocka för barn

Musformen på denna digitala väckarklocka kommer att förvåna ditt barn. De kommer att vilja ha den bredvid sig när de somnar på kvällen. Placerad på nattduksbordet eller skrivbordet kommer denna väckarklocka för barn att lysa upp sovrummet och hela tiden visa vad klockan är. Det är en söt och rolig väckarklocka som små barn kommer att älska. Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och alarm.
1933-d71cb8.jpeg
1933-bfad0a.jpeg

Ett lyckligt uppvaknande

Denna väckarklocka för barn i form av en mus är ett praktiskt och roligt tillbehör som hjälper de yngsta att komma upp på morgonen. Med sin bedårande, färgglada design kommer den garanterat att få barnen på fall och hjälpa dem genom dagen. Musen som pryder väckarklockan är mycket söt och har stora öron som ger föremålet en touch av fantasi. Väckarklockans ljusa, glada färger är perfekta för att lysa upp ett barns sovrum och skapa en glad atmosfär från det ögonblick de vaknar på morgonen. Den har en lättläst urtavla med tydliga siffror så att barn snabbt kan lära sig att se vad klockan är. Den musformade väckarklockan är mycket enkel att använda. Ställ bara in tid och alarm med knapparna på baksidan av urtavlan. Larmet är tillräckligt högt för att väcka ditt barn utan att skrämma det.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.