Väckarklocka för barn i form av en ko på en vit möbel
Väckarklocka med ko för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Väckarklocka med ko för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Måste ditt barn gå upp tidigt för att gå till skolan varje morgon? Ge dem denna lilla koformade väckarklocka. De kommer inte att kunna motstå den tecknade designen. Den här lilla väckarklockan kan placeras på sängbordet eller på ett litet skrivbord. Denna barnväckarklocka är enkel att ställa in och larmar varje dag för att hjälpa barnen att gå upp.

Den koformade väckarklockan för barn är en rolig och lekfull produkt som kommer att tilltala både unga och gamla. Den är enkel att använda och låter dig ställa in exakt tid. Väckarklockan med ko är en pålitlig och robust produkt som du kommer att ha glädje av i många år framöver.

En dekorativ väckarklocka för barn

Den här lilla barnklockan är mycket mer än bara en väckarklocka – den är också en fin dekoration för pojkens eller flickans sovrum. Den kommer att tillföra en touch av skoj och gullighet. Denna koformade väckarklocka är perfekt för barn! Den är enkel att använda och du kan ställa in tiden med en knapptryckning. Väckarklockan har också en blå bakgrundsbelysning som gör den lätt att läsa av i mörkret. Barnen kommer att älska denna söta och roliga väckarklocka, och du kommer att älska hur enkel den är att använda!
1961-7b47f1.jpeg
1961-27c6b8.jpeg

Lättlästa figurer

Denna originella väckarklocka är utformad för att se ut som en ko, med ljusa färger och noggranna detaljer för att göra den ännu mer realistisk. Väckarklockans urtavla är lätt att läsa av, med tydliga siffror och exakta visare som visar den exakta tiden. Så ditt barn kan lära sig klockan samtidigt som det har roligt med sin nya sovrumskompis. Väckarklockan har ett alarm som kan ställas in för att passa ditt barns behov. Ljudet är mjukt och behagligt för att inte skrämma eller störa ditt barn när det vaknar. Den är enkel att använda och underhålla, och kommer att se bra ut i alla barns sovrum.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.