Vägglampa i form av en kanin i ett väggmonterat uttag
Vägglampa i form av en kanin
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vägglampa i form av en kanin

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en accentlampa till ditt barns sovrum? Då kommer du att älska denna fina kaninformade sänglampa. En vacker accessoar med en rolig form som ditt barn säkert kommer att tycka är söt med sina två långa öron. Ge den till dem i present. De kommer att älska att ha den i sitt sovrum.

Den kaninformade sänglampan är en modern designlampa som kommer att passa perfekt in i din sovrumsinredning. Den sprider ett mjukt ljus i rummet, så att du kan läsa eller arbeta i lugn och ro på kvällen. Lampan är också perfekt för barn, eftersom den skapar en varm och välkomnande atmosfär i deras rum.

Lätt att använda

Du behöver ingen lång bruksanvisning för att lära dig hur du använder denna väggmonterade sänglampa för barn. Den är verkligen lätt att använda! Allt du behöver göra är att ansluta den till ett eluttag. Denna väggmonterade sänglampa är perfekt för att lysa upp ditt sovrum samtidigt som den dekorerar din vägg. Med denna väggmonterade sänglampa för barn kan du dekorera huset på ett användbart sätt. Ditt barn kommer att älska att ha denna vackra lampa på väggen i sitt sovrum på kvällen. Den är magnifik!
1512-07f822.jpeg

En originell touch

Vägglampan Bunny är en bedårande och praktisk accessoar som ger ditt sovrum en mjuk touch. Lampan är utformad för att fästas på väggen, vilket sparar utrymme på nattduksbordet. Den kaninformade designen är söt och lekfull, perfekt för barn eller vuxna som älskar originella dekorationer. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och långlivad. Den är utrustad med en energibesparande LED-lampa som avger ett mjukt, varmt ljus. Du kan justera lampans ljusstyrka så att den passar dina önskemål med hjälp av den inbyggda dimmern. Med sin charmiga design, justerbara ljusstyrka och enkla installation är denna lampa ett måste för alla inredningsentusiaster.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.