2017-44c62b.jpeg
Strålkastare på barnens sängkant
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Strålkastare på barnens sängkant

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn ha en nattdukslampa? Ge dem denna söta projektorlampa. Den kommer att skapa den perfekta atmosfären i sovrummet. Detta tillbehör är mycket mer än bara en lampa och kommer att förvåna din pojke eller flicka med sin dynamiska projektion av en färgglad stjärnhimmel. Allt ackompanjerat av en härlig musikalisk rytm.

Projektorlampan för barn är en perfekt present till små djurfantaster! Denna söta och funktionella lampa projicerar ett magnifikt djurmotiv på väggen eller i taket, så att barnen kan somna och beundra sina favoritdjur.

Dessutom har projektorlampan för barn en automatisk timer som stängs av efter 30 minuter, vilket är perfekt för barn som tenderar att somna med ljuset tänt.

En larmfunktion

Denna nattlampa ger inte bara ljus. Den visar även tid och datum. Dessutom har denna nattlampa för barn en snooze-funktion så att ditt barn kan vakna i tid varje dag. Nattlampa för barn med fjärrkontroll. Den här lampan är perfekt för barn. Den är mycket mjuk och kan användas som nattlampa eller läslampa. Barn kommer att älska den här lampan!
2017-b83dc4.jpeg
2017-91229b.jpeg

För en lugn natts sömn

Projektorlampan för barn vid sängen är ett viktigt tillbehör för små barn som gillar att somna med lugnande bilder. Den har en projektor som projicerar färgade bilder på taket eller väggarna i barnets sovrum, vilket skapar en magisk och avkopplande atmosfär. Den kan också användas som nattlampa, vilket ger ett mjukt och lugnande ljus på natten. Det är ett utmärkt tillbehör för att hjälpa ditt barn att somna lugnt och sött.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.