1417-36534e.jpeg
Intelligent digital klocka för fågelbo
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Intelligent digital klocka för fågelbo

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att gå upp i tid är viktigt om man inte vill komma för sent till skolan! För att hjälpa ditt barn att vakna på morgonen kan du utrusta sovrummet med denna smarta digitalklocka i form av ett fågelbo. Den originella, roliga och ljusa designen gör den till en fantastisk dekorativ accessoar för ditt barns sovrum.

Denna smarta digitalklocka är särskilt utformad för fåglar. Den är utrustad med en ljussensor som slår på och av klockan automatiskt beroende på det omgivande ljuset.

Den blå LED-displayen är lätt att läsa av, även i mörker. Klockan har också en justerbar larmfunktion med snooze. Den kompakta designen gör den lätt att ta med sig vart du än går.

En multifunktionell väckarklocka

Denna väckarklocka är enkel för barn att använda och dessutom multifunktionell. Den visar mycket mer än bara tid och datum. Du kan också se rumstemperaturen på skärmen. Denna väckarklocka för barn ger också ifrån sig ett kycklingljud när du rör vid dess pekskärm. Den smarta digitala fågelbosklockan är en snygg, modern klocka som kan användas som dekoration i hemmet eller på kontoret. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en blank yta. Klockan drivs av ett AA-batteri (ingår ej) och har en automatisk stoppfunktion. Den har också en inbyggd väckarklocka med snooze-funktion.
1417-c22e9b.jpeg
1417-0ea6cd.jpeg

Ett dekorativt tillbehör

Smart Bird’s Nest digitalklocka är en innovativ och snygg produkt som kombinerar klockans funktionalitet med en unik design i form av ett fågelbo. Klockan har en ljusstark LED-display som visar tid, datum och temperatur, vilket gör den till en praktisk accessoar för hemmet eller kontoret. Klockans fågelbo-design är inte bara estetiskt tilltalande, utan ger också en touch av natur till din inredning. Den är tillverkad av högkvalitativa material, så den är hållbar och långlivad. Den är praktisk, elegant och funktionell.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.