Väckarklocka för barn i form av en minion mot vit bakgrund
Minion väckarklocka för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Minion väckarklocka för barn

397,0 kr

Endast 15 kvar i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn svårt att vakna på morgonen? Utrusta deras sovrum med denna lilla Minion-väckarklocka. Denna söta och funktionella väckarklocka kommer att hjälpa dem att komma i tid till skolan. Dess tecknade design kommer inte att lämna din pojke eller flicka likgiltig. Denna väckarklocka för barn kommer att lysa upp deras sovrum och hjälpa dem att vakna varje morgon.

Denna väckarklocka för barn är formad som en minion, med en bild av en minion på urtavlan. Den är perfekt för barn som älskar minioner. Denna väckarklocka är också mycket praktisk, eftersom den har en snooze-funktion och bakgrundsbelysning. Dessutom är den enkel att använda och ställa in.

Lätt att justera

Unna ditt barn denna Minion-väckarklocka. Den är så enkel att använda och ställa in, allt ditt barn behöver göra är att trycka på knapparna på baksidan. Med den här väckarklockan kommer ditt barn alltid i tid till sina möten! Väckarklockan är formad som en minion, vilket gör den ännu roligare och mer tilltalande för barn. Den är enkel att använda och ställa in, vilket gör den perfekt för barn. Ljuset på väckarklockan är mjukt och lugnande, vilket hjälper ditt barn att slappna av innan läggdags. Väckarklockan har också en snooze-funktion, så att ditt barn kan vila lite längre om det behövs.
1952-8e3ff5.jpeg

En färgglad och förtjusande design

Denna väckarklocka för barn i form av Minion är en rolig och praktisk produkt som kommer att tilltala alla fans av den berömda gula och blå karaktären från serien “Despicable Me”. Denna väckarklocka är speciellt utformad för barn och kommer att hjälpa dem att vakna varje morgon med ett leende på läpparna. Utformningen av denna väckarklocka är helt enkelt bedårande. Den föreställer en minion som sitter på en färgglad rund bas. Minionens kropp är tillverkad av hård, hållbar plast, medan ögonen och armarna är gjorda av mjukt gummi. Väckarklockans ljusa, glada färger kommer att ge ditt barns sovrum en touch av skoj.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.