-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Väckarklocka för barn i form av en robot

397,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att ge ditt barn en väckarklocka hjälper dem att undvika att komma för sent till skolan. Med denna robotformade väckarklocka kommer ditt barn att lära sig att gå upp tidigt. Denna accessoar är inte bara rolig och originell. Den är också funktionell. Förutom att visa tiden avger denna väckarklocka för barn också ett kraftfullt larm.

Robotväckarklockan är en elektronisk väckarklocka som sätts på och stängs av automatiskt. Den är enkel att använda och programmera. Den är också lätt att läsa, vilket gör den idealisk för barn.

Denna väckarklocka för barn är särskilt lämplig för pojkar, med sin robotform som säkert kommer att glädja alla.

En rolig, lättanvänd väckarklocka

Ditt barn kommer att älska den här lilla robotväckarklockan. Du kan vrida dess ben och armar för att skapa olika ställningar. Den är också mycket enkel att ställa in. Använd bara de två knapparna på baksidan.
Denna robotformade väckarklocka är perfekt för barn! Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och alarm. Robotväckarklockan har också en LED-indikator som tänds när larmet ljuder. Barnen kommer att älska den!

1944-471092.jpeg
1944-d75968.jpeg

Rolig och hållbar

Den här lilla roboten med sina klara färger och futuristiska design kommer att ge ditt barns sovrum en touch av fantasi. Den har en larmfunktion som väcker ditt barn försiktigt varje morgon.
Robotväckarklockan är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera att den är hållbar och stöttålig. Den är inte bara praktisk, den är också rolig. Ditt barn kommer att älska att leka med sin nya robotkompis och lära sig att ta ansvar för sin egen väckarklocka.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.