Väckarklocka i form av en gul robot på brun möbel med böcker
Robot väckarklocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Robot väckarklocka

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn robotar? Ge dem då denna fina klocka i form av en robot. En originell klocka som din pojke eller flicka kan placera på sitt nattduksbord för att dekorera det. Förutom sin dekorativa funktion är denna robotformade väckarklocka också praktisk för att uppmuntra ditt barn att vakna i tid varje morgon.

Den här robotformade väckarklockan är perfekt för både barn och vuxna! Den är enkel att använda och ställa in. Robotväckarklockan är ett bra sätt att vakna på morgonen eller påminna dig om ett möte. Den är också perfekt för barn som behöver ett alarm för att vakna på morgonen. Klockan är också ett utmärkt dekorativt tillbehör.

Söt och funktionell

Denna klocka kommer att tilltala ditt barn på grund av dess robotform. Men framför allt kommer den att hjälpa dem att se till att de aldrig kommer för sent till skolan. Denna väckarklocka för barn visar inte bara tiden. Den hjälper dem också att vakna i tid. Denna väckarklocka i form av en robot är en unik och originell produkt. Den är perfekt för barn och tonåringar. Den är rolig och lekfull och kommer att väcka ditt barn med ett leende på läpparna.
2028-c289a1.jpeg

Ett programmerbart larm

Denna klocka har utformats för att se ut som en liten robot, med ledade armar, fällbara ben och ett huvud som kan vridas. Den är tillverkad av högkvalitativa material, så den är robust och långlivad. Siffrorna är lätta att läsa. Den har också ett programmerbart larm som kan ställas in så att det ljuder när som helst på dagen eller natten. Med snooze-funktionen kan du ställa in alarmet på några extra minuter, för dem som har svårt att komma upp på morgonen. Det är en vacker, praktisk och oumbärlig utrustning för att komma upp på gott humör!

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.