Min Korg

SVENSK KUNDSERVICE 🇸🇪

–10% NU MED KODEN RDM10

4,8/5 KUNDMEDDELANDEN ★★★★★

Integritetspolicy

ARTIKEL 1 – INSAMLADE PERSONUPPGIFTER

När du gör ett köp från vår butik, som en del av vår köp- och säljprocess, samlar vi in de personuppgifter du tillhandahåller, såsom ditt namn, adress och e-postadress.

När du surfar i vår butik får vi också automatiskt IP-adressen (Internet Protocol) till din dator, vilket gör att vi kan få mer information om webbläsaren och operativsystemet som du använder.

E-postmarknadsföring (i tillämpliga fall): Med ditt tillstånd kan vi komma att skicka e-post till dig om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 – SAMTYCKE

Hur inhämtar ni mitt samtycke?

När du förser oss med dina personuppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, planera en leverans eller returnera ett köp, antar vi att du samtycker till vår insamling och användning av dina uppgifter endast för detta ändamål.

Om vi ber dig att förse oss med dina personuppgifter av någon annan anledning, t.ex. i marknadsföringssyfte, kommer vi att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig möjlighet att avböja.

Hur kan jag återkalla mitt samtycke?

Om du, efter att ha gett oss ditt samtycke, ändrar dig och inte längre samtycker till att vi kontaktar dig, samlar in din information eller avslöjar den, kan du meddela oss genom att kontakta oss på kontakt@barn-world.se

AVSNITT 3 – UTLÄMNANDE

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra Allmänna villkor.

ARTIKEL 4 – WORDPRESS

Vår butik är värd på Wordpress. De förser oss med den e-handelsplattform online som gör det möjligt för oss att sälja våra tjänster och produkter till dig.

Dina uppgifter lagras i Wordpress datalagringssystem och databaser och i den allmänna Wordpress-applikationen. Dina uppgifter lagras på en säker server som skyddas av en brandvägg.

Betalning:

Om du gör ditt köp via en direkt betalningsgateway kommer Wordpress i detta fall att lagra din kreditkortsinformation. Denna information krypteras i enlighet med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Informationen om din köptransaktion sparas så länge som det är nödvändigt för att slutföra din beställning. När din beställning har slutförts raderas informationen om inköpstransaktionen.

Alla gateways för direktbetalningar uppfyller PCI-DSS-standarden, som förvaltas av PCI Security Standards Council, ett samarbete mellan företag som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

Kraven i PCI-DSS-standarden garanterar en säker behandling av kreditkortsuppgifter i vår butik och hos dess tjänsteleverantörer.

För ytterligare information, vänligen se Wordpress användarvillkor.

ARTIKEL 5 – TJÄNSTER SOM TILLHANDAHÅLLS AV TREDJE PART

I allmänhet kommer de tredjepartsleverantörer som vi använder endast att samla in, använda och lämna ut dina uppgifter i den utsträckning som krävs för att utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, såsom betalningsportaler och andra betalningstransaktionsprocessorer, har dock sina egna integritetspolicyer avseende den information vi är skyldiga att tillhandahålla dem i samband med dina köptransaktioner.

När det gäller dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicyer noggrant så att du kan förstå hur de kommer att behandla dina personuppgifter.

Tänk på att vissa leverantörer kan vara belägna eller ha anläggningar belägna i en annan jurisdiktion än du eller vi. Så om du bestämmer dig för att gå vidare med en transaktion som kräver tjänster från en tredjepartsleverantör, kan din information regleras av lagarna i den jurisdiktion där leverantören är belägen eller den jurisdiktion där dess anläggningar är belägna.

Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway som finns i USA, kan den information som tillhör dig och som användes för att slutföra transaktionen avslöjas enligt amerikansk lagstiftning, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation omfattas du inte längre av denna sekretesspolicy eller vår webbplats försäljnings- och användningsvillkor.

Länkar

Du kan lämna vår webbplats genom att klicka på vissa länkar på vår webbplats. Vi tar inget ansvar för sekretesspraxis på dessa andra webbplatser och rekommenderar att du läser deras sekretesspolicy noggrant.

ARTIKEL 6 – SÄKERHET

För att skydda dina personuppgifter vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att säkerställa att de inte förloras, förskingras, nås, avslöjas, ändras eller förstörs på ett olämpligt sätt.

Om du ger oss din kreditkortsinformation kommer den att krypteras med SSL-protokollet (Secure Socket Layer) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100 % säker, följer vi alla krav i PCI-DSS-standarden och implementerar ytterligare standarder som är allmänt erkända av branschen.

KAKOR

Här är en lista över de cookies vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill tillåta dem eller inte.

_session_id, en unik sessionsidentifierare som gör att Wordpress kan lagra information om din session (hänvisare, hänvisande sida etc.).

_Wordpress_visit, inga data lagras, kvarstår i 30 minuter sedan det senaste besöket. Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårningssystem för att registrera antalet besök.

wordpress_uniq, inga data sparas, upphör vid midnatt (beroende på var besökaren befinner sig) följande dag. Beräknar antalet besök i en butik per unik kund.

cart, unik identifierare, kvarstår i 2 veckor, lagrar din varukorgsinformation.

_secure_session_id, unik sessionsidentifierare

storefront_digest, unik identifierare, odefinierad om butiken har ett lösenord, den används för att ta reda på om den aktuella besökaren har tillgång.

ARTIKEL 7 – ÅLDER FÖR SAMTYCKE

Genom att använda denna webbplats intygar du att du är minst myndig i den stat eller provins där du är bosatt och att du har gett oss ditt samtycke till att tillåta minderåriga anhöriga till dig att använda denna webbplats.

ARTIKEL 8 – ÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICY

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så kom gärna tillbaka ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på webbplatsen. Om vi gör några ändringar av innehållet i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi avslöjar den.

Om vår butik förvärvas av eller slås samman med ett annat företag kan dina uppgifter komma att överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTUPPGIFTER

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller radera någon personlig information vi har om dig, lämna in ett klagomål eller om du helt enkelt vill ha mer information, vänligen kontakta vår sekretessansvarig på kontakt@barn-world.se eller per post på Barn-World , 2915 OGLETOWN ROAD, 3142 NEWARK 19713, DELAWARE.

—-

Gratis Leverans

Beställningar över 584 kr*

Svensk Leverans

Vi levererar överallt i Sverige

100% säker

PayPal / MasterCard / Visa

10% rabatt på hela butiken !


Gå med i vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och hämta din välkomstgåva.