Show Filters

Barntillbehör för sommaren

Promenader i solen kräver några tillbehör. Med de tekniska framstegen blir barntillbehören alltmer innovativa och praktiska. Upptäck de bästa barnaccessoarerna som kommer att glädja din lilla ängel!

Accessoarer för att njuta av stranden

Vid poolen eller i havet behöver du skydda ditt barn med :

  • En flytväst;
  • Solglasögon;

Västen skyddar honom från att drunkna. Skorna skyddar barnets fötter. När det gäller glasögonen skyddar de ögonen från UV-strålar.

Vagnar för att tillbringa tid på zoo

Åk iväg som familj för att utforska djurparken. För att tillbringa dagen där, använd en vagn för att bära mat och nödvändig utrustning. Du kommer enkelt att kunna transportera ditt barns tillbehör. Välj en hopfällbar vagn. Den är bekväm och praktisk.

Skydda barn från solen: vad behöver du?

Värme och ljus står i vägen för en god tupplur. Utrusta barnvagnen med ett paraply. Ditt barn kommer att tacka dig för det. Oavsett om du är på stranden eller i trädgården är ett parasoll välkommet.

Campingtillbehör

Barn älskar att imitera sina föräldrar. Ditt barn kommer gärna att bära sina egna tillhörigheter när ni campar. Så ge dem en ryggsäck eller ensovsäck. Glöm inte det viktigaste för campingen: ett tält.

Tillbaka-till-skolan-tillbehör

Efter semestern är det dags att börja skolan igen. Förutom skolmaterial är vissa tillbehör nödvändiga.

Ryggsäcken

Ryggsäcken frigör dina händer. För bättre komfort kan du välja enryggsäck för barnmed flera fickor:

    • En
    • Envattenflaska;
    • En termos ;
    • <En keps ;

<En halsduk
<En tröja

En väska med extra fack är också praktiskt.

En vattenflaska för att hålla vätskebalansen

Bland tillbehören för barn, är vattenflaskan oumbärlig.barnets kalebass.är ett exempel på vad du kan välja för din lilla ängel. Skolbarn kommer att ha gott om att släcka sin törst. För kalla stunder är en liten termos användbar.

En halsduk som skyddar mot influensa

Ingen är immun mot influensa. En slinga skyddar ditt barn. Det är också en estetisk accessoar.

Skor

Varje period motsvaras av ett matchande par skor. Sandaler är användbara på sommaren. På vintern är det gympaskor som gäller.

Ett paraply: oumbärligt vid dåligt väder

Vädret kan vara nyckfullt. Ettparaplykommer att vara bra för ditt barn. En mackintosh kommer också att vara nödvändig.

Vilka är de användbara tillbehören för ditt barns hygien?

Här är de viktigaste hygientillbehören för barn.

Tandborste för barn

För att introducera ditt barn till att borsta tänderna på egen hand, välj en enkel och praktisk tandborste, vilket är mycket viktigt för ditt barnshygienElektriska tandborstar fascinerar barn. Vissa gör ljud. Var dock försiktig när du använder tillbehöret.

Bebisblöjor

Blöjor till din bebis kommer att bespara dig en hel del besvär. Tveka inte att köpa så många du kan.

Handdukar för barn

Välj mjuka handdukar för att torka ditt barns ömtåliga hud. Vissa material, t.ex. bomull, är perfekta. Satsa på en vit handduk.

Vilka är de bekvämaste materialen för barntillbehör?

När det gäller att välja barntillbehör är komfort ett viktigt kriterium att ta hänsyn till. De material som används för att tillverka dessa produkter måste vara mjuka och behagliga att ta på så att de inte irriterar små barns känsliga hud.

Bomull är ett av de mest populära materialen för barntillbehör. Det är mjukt, andas och är lätt att ta hand om. Bomullsprodukter finns också i en mängd olika färger och mönster, vilket gör dem mycket attraktiva för barn.

Läder är ett annat bekvämt material för barntillbehör. Det är slitstarkt och tåligt, vilket gör det till ett perfekt val för skor, ryggsäckar och bälten. Läder kan också färgas i en rad starka färger för att matcha barnens kläder. Ekologiska produkter är också populära för sin komfort. Ekologiska material som ekologisk bomull och ekologisk ull odlas utan användning av skadliga bekämpningsmedel och kemiska gödningsmedel, vilket gör dem mjukare och säkrare för barn.

Material av hög kvalitet för dig!

Slutligen har tekniken gjort det möjligt att utveckla innovativa material för barntillbehör. Tyger som andas och motverkar svettning är särskilt lämpliga för sportkläder och skor. Produkter med antibakteriella egenskaper kan också hjälpa till att förhindra obehaglig lukt.

Och glöm inte okrossbara material för vattenflaskor eller muggar, för att undvika skador om de skulle gå sönder. Sammanfattningsvis är de bekvämaste materialen för barntillbehör bomull, läder, ekologiska produkter och innovativa material.

Från de mest kända varumärkena till de mest ansvarsfulla finns det massor av idéer för att hitta den perfekta väskan, telefonväskan eller leksaken till ditt barn.