Färgglad ryggsäck i plysch med figurer från Patrol Patrol
Pat\’ Patrol ryggsäck i plysch
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pat\’ Patrol ryggsäck i plysch

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Hela Pat Patrouille-familjen är redo att komma och hjälpa ditt barn att bära sina saker till lektionen. De har alla sitt namn skrivet på ryggsäcken. Väskan är söt och mjuk, med hundöron som dekoration. Den har också 2 fickor med dragkedja så att inget kommer bort.

Pat\’ Patrol plyschryggsäck är en mjuk och bekväm ryggsäck för små fans av den berömda animerade TV-serien! Denna plyschryggsäck är perfekt för skolan, resor eller utflykter, eftersom den är lätt att bära och mycket rymlig. Axelremmarna är justerbara så att de passar barnets storlek, och väskan har en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker. Barnen kommer att älska att bära med sig den här söta ryggsäcken!

Patrullväska

För fans av den tecknade serien kommer dessa väskor med hundfigurerna att bli en fantastisk present till dina barn. Titta noga: hela ansiktet är återgivet i 3D, inklusive öronen och mössan. Ryggsäcken Pat’ Patrol i plysch är perfekt för små fans av den berömda TV-serien! Den är tillverkad av mjukt plyschtyg och har Patrullens logotyp och färger. Ryggsäcken är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för resor och utflykter. Axelremmarna är justerbara så att de passar barnets storlek. Ryggsäcken har också en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker.

En väska med en bedårande design

Med sin färgglada och roliga design är den perfekt för små fans av den berömda animerade serien. Ryggsäcken är tillverkad av mjuka, sköna material och är bekväm att bära och lätt att hantera. Den har ett stort huvudfack med en robust dragkedja som ger gott om utrymme för ditt barns alla tillhörigheter. Den kan bäras på ryggen eller i handen tack vare det övre handtaget. Denna ryggsäck är perfekt för familjeutflykter, skolresor eller sportaktiviteter. Den är slitstark och lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.