Röd och svart ryggsäck med vit Musse-tass
Musse Pigg tass ryggsäck
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Musse Pigg tass ryggsäck

420,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en ryggsäck med Musse Pigg-motiv för barn. En söt ryggsäck i svart och rött med stora öron och Musse Piggs hand på dragkedjan. Med sitt stora innerfack och 2 fickor rymmer denna Mickey-ryggsäck alla ditt barns skoltillbehör.

Musse Pigg-ryggsäcken är en söt och praktisk ryggsäck för barn. Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg med en snygg finish. Axelremmarna är justerbara för att passa ditt barns storlek. Väskan är fodrad och har en innerficka med dragkedja. Dragkedjan är stark och enkel att använda. Väskan är lätt och rymmer mycket. En perfekt väska för barn som älskar Musse Pigg.

Musse Pigg-ryggsäck

En söt och praktisk ryggsäck för barn. De justerbara axelremmarna kan justeras för att ge en bekväm passform. Attraktiv och originell design. Ryggsäck med Musse tass. Mickey paw-ryggsäcken är en barnryggsäck med en Mickey-tass på framsidan. Den är tillverkad av polyester och kan tvättas i maskin. Den här ryggsäcken är perfekt för barn som älskar Musse Pigg och tecknade Disneyfilmer. Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för resor eller utflykter.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.