Show Filters

Varför ge ditt barn en klocka?

Om du vill göra ditt barn lyckligt kan du ge det en klocka i present. Begränsa dig inte till en plast- eller skräpklocka. Satsa på en accessoar av hög kvalitet. Det finns flera anledningar till detta.

För det första är det en användbar pryl. Din pojke eller flicka kommer att använda sitt armbandsur för att kontrollera tiden, för att ta tid på sina prestationer under fysiska aktiviteter, för att veta datumet.

För det andra är det ett verktyg som skapar punktlighet. Med sittpraktiska armbandsurkommer ditt barn att vakna i tid för att gå till lektionen.

Det är också en modeaccessoar. Mer än bara en pryl, det är ett smycke som förhöjer ditt barns outfit.

Att ge ditt barn en klocka kommer dessutom att ge dig en väldig boost i deras självkänsla. Varje gång de tittar på sin klocka kommer de att tänka på dig.

Våra klockor förpojkarochflickorär en långsiktig investering. Han eller hon kommer inte bara att bära den den dag han eller hon får den, utan varje dag.

Klockor brukade användas för att visa tiden. Idag har det blivit ett modeaccessoar. Den finns i en mängd olika modeller och märken. Du hittar en analog klocka, en digital klocka, en sportklocka… Klockor är inte bara förbehållna vuxna.

Av alla dessa skäl är klockan den ideala presenten till en födelsedag eller annat tillfälle.

Så klockan är ett utmärkt sätt för honom att bekanta sig med siffror och därmed bli självständig. Upptäck vår vackra kollektion av barnklockor för att hitta den som kommer att glädja din skatt allra mest.

Pokémon Pikachu-klockan för din pojke

Om din pojke är ett Pokémon-fan är vår elektroniska Pokémon Pikachu-klocka den perfekta presenten till honom. Denna färgglada och roliga klocka är ett måste för alla unga Pokémon-tränare. Pikachu-klockan har en digital display som visar tid, datum och till och med veckodag. Den har också stoppur och nedräkningsfunktion, vilket gör den till en praktisk klocka för sport eller utomhuslek. Men det som verkligen gör den här klockan speciell är dess design.

På urtavlan finns en bild av Pikachu, den berömda gula Pokémon med röda kinder och spetsiga öron. Armbanden är också dekorerade med samma motiv, vilket gör det till en rolig och originell accessoar. Din pojke kommer att bli förtjust över att bära denna klocka vart han än går.

Oavsett om det är i skolan, under sportaktiviteter eller bara för att leka med sina vänner, kommer denna klocka att ge en touch av skoj till alla hans outfits. Genom att ge din pojke denna Pikachu-klocka låter du honom visa sin passion för Pokémon med en praktisk och rolig accessoar. Det är en gåva han kommer att uppskatta i många år framöver, och en som alltid kommer att påminna honom om hans kärlek till Pikachu och andra Pokémon.

Söt och färgglad kaninformad elektronisk flickklocka i silikon för din lilla flicka

Den elektroniska flickklockan i form av en söt och färgglad silikonkanin är den perfekta accessoaren för alla små flickor som älskar djur. Med sin lekfulla och bedårande design fångar den här klockan omedelbart blicken och kommer säkert att få alla som ser den att le. Klockan har en lättavläst digital display och är också perfekt för barn som vill lära sig att läsa av tiden.

Den har också en mängd användbara funktioner som datum, stoppur och alarm, vilket gör den till ett perfekt val för barn som behöver en pålitlig klocka som hjälper dem att organisera sin dag. Den färgglada kaninen på klockarmbandet ger en touch av nyckfullhet och skoj till alla outfits, och kommer säkert att tilltala små flickor som älskar ljusa färger och roliga mönster.

Klockan är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och stöttålig, vilket gör den perfekt för aktiva barn som gillar att leka och utforska. Allt som allt är den söta och färgglada elektroniska flickklockan med kanin en charmig och praktisk accessoar som kommer att uppskattas av alla små flickor som älskar djur och ljusa färger. Med sin tillförlitlighet och hållbarhet är den också ett utmärkt val för föräldrar som letar efter en klocka till sitt barn som kommer att hålla länge.

Sammankopplade armbandsur för pojkar och flickor

Den digitala klockan är på modet, till skillnad från den analoga klockan. Den uppkopplade klockan tilltalar barn som älskar teknik och sofistikerade enheter. Med denna trendiga och glamorösa accessoar kommer ditt barn att se fierce ut.

Den uppkopplade klockan har mycket avancerade funktioner. Den kan integrera ditt barns dagliga schema. Vid programtider vibrerardet anslutna objekteteller avger en signal som en påminnelse. På så sätt hjälper klockan ditt barn att få självständighet och bli mer organiserad.

Tillbehöret är användbart om ditt barn går iväg eller inte går att nå. Uppkopplade klockor är utrustade med GPS-spårare. Genom att ange identifikatorerna kan du lokalisera ditt barn på nolltid. På så sätt bidrar klockan till ditt barns säkerhet och välbefinnande.

Den uppkopplade klockan är en underhållande accessoar. Den erbjuder pedagogiska spel och applikationer. Dessa program kommer att berika ditt barns allmänbildning.

Slutligen kan den uppkopplade klockan fungera som en telefon. Vissa modeller tar emot ett SIM-kort och låter dig chatta via meddelande eller telefonsamtal.

Silikonarmband för barn: Färgglada accessoarer för flickor och pojkar

Silikonarmband är både praktiska och moderiktiga accessoarer för barn. De finns i en mängd olika färger och mönster och är perfekta för att ge en touch av stil till alla outfits. Oavsett om du letar efter ett armband till en flicka eller pojke kommer du säkert att hitta enmodell som ditt barn kommer att älska.

Silikonarmband är också mycket funktionella. Vissa modeller, som Flik Flak eller Pion, har exakta och pålitliga kvartsrörelser. Andra, som Louis watch eller Lacoste, är vattenresistenta, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter och vattenäventyr.

Så oavsett om du letar efter ett silikonarmband för dess estetiska tilltal eller för dess funktionalitet, kommer du säkert att hitta en modell som passar ditt barn. Ge dem möjlighet att välja mellan de olika modeller som finns och låt dem välja det armband som bäst passar deras stil och preferenser.

Hur du väljer klocka till ditt barn

Att välja en barnklocka bör tas på allvar. Först måste du vara uppmärksam på accessoarens utseende. Se till att designen passar ditt barns smak. Men hoppa inte på den första klocka som kommer i din väg.

Fokusera sedan påintegrerad teknik. Analoga klockor är lätta att använda. Men satsa på digitala prylar. De är ergonomiska och kommer att väcka ditt barns nyfikenhet.

Kontrollera klockans vattenresistens. Ditt barn kan råka ut för regn eller oavsiktligt spilla vatten på tillbehöret. Under sådana omständigheter kommer dålig vattentålighet att förkorta tillbehörets livslängd.

Storleken på skärmen är också en viktig parameter. Den bör passa storleken på ditt barns hand. Inspektera även armbandet och se till att det passar runt ditt barns handled.

När det gäller urtavlans material ska du välja plexiglas. Det är lätt att underhålla. När det gäller kraft, välj en batteridriven klocka. Modellen är ekonomisk och miljövänlig.

Utöver dessa parametrar, ta hänsyn till ditt barns preferenser när du gör ditt köp. Du bör välja en accessoar som föreställer deras favorithjälte eller seriefigur, eller en kvalitetsklocka i deras favoritfärg: blå, rosa, svart, vit, etc