elektronisk myggklocka
Uppladdningsbar elektronisk ultraljudsmyggklocka för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Uppladdningsbar elektronisk ultraljudsmyggklocka för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Sommaren är tillbaka och myggorna likaså? Skydda då ditt barn genom att ge dem denna magnifika elektroniska myggklocka! Den visar inte bara tiden och ger ditt barn en elegant look, utan framför allt använder den ultraljud för att stöta bort myggor naturligt och utan kemikalier.

Design, uppladdningsbar, vattenresistent och barnsäker – den perfekta accessoaren för sommaren!

Den uppladdningsbara elektroniska ultraljudsklockan för barn är en bärbar elektronisk enhet av hög kvalitet som använder ultraljud för att avvisa myggor. Den är mycket effektiv när det gäller att avvisa myggor och andra flygande insekter som flugor, getingar, bin och fjärilar. Enheten är idealisk för barn, eftersom den är lätt och enkel att bära. Den är dessutom USB-laddningsbar, vilket gör den mycket praktisk att använda.

Must-have-klockan för sommaren!

Alla älskar vi sommaren, men myggorna gör det inte lika mycket… särskilt inte barn! Men tack vare denna magiska klocka kommer ditt barn att kunna njuta av de vackra sommarkvällarna! Allt han behöver göra är att bära klockan på handleden och trycka på knappen för att skyddas mot myggor på upp till 10 meters avstånd. Snygg och bekväm att bära, ditt barn kommer aldrig att gå ut utan sin nya klocka! Den elektroniska ultraljudsklockan för barn är en bärbar, uppladdningsbar enhet som avger ultraljudsljud för att mota bort myggor. Den är lätt och bekväm att bära och passar perfekt för barn och spädbarn. Klockan är enkel att använda, det är bara att sätta den på handleden och slå på den. Den har en LED-indikator som lyser när enheten används. Klockan kan laddas via en USB-port och kan användas i upp till 6 timmar efter en full laddning.
49339-e82497.jpeg

Lätt och bekväm

Den laddningsbara elektroniska ultraljudsmyggklockan för barn är en innovativ produkt som ger barn ett effektivt och naturligt skydd mot myggbett. Klockan är utrustad med en ultraljudsenhet som avger ljudvågor som är ohörbara för det mänskliga örat, men som har en avskräckande effekt på myggor. Klockan är speciellt utformad för barn, med en lekfull, färgglad design som tilltalar de yngsta. Den är lätt och bekväm att bära och passar alla handleder tack vare det justerbara armbandet. Klockan är dessutom uppladdningsbar, vilket gör den praktisk och ekonomisk att använda. Den har ett batteri med lång livslängd som kan användas i flera timmar på en enda laddning.

Motståndskraftig och säker för barn

Den är effektiv mot myggor och ofarlig för barn och gravida kvinnor - den perfekta lösningen för att hålla myggorna borta utan kemikalier! Det långlivade batteriet gör dessutom att den kan vara effektiv i upp till 7 dagar utan att behöva laddas. Klockan är tillverkad av högkvalitativa material och är tålig mot slitage, damm och vatten. Så ditt barn kan ha kul varje dag och tvätta händerna med sin klocka utan att behöva oroa sig. Levereras med USB-kabel. Simma inte med klockan.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.