1426-3dbdfd.jpeg
Uppkopplad barnklocka med fjärrkontroll
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppkopplad barnklocka med fjärrkontroll

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Känner du alltid att du måste hålla ett öga på ditt barn? Förenkla uppgiften genom att ge dem denna söta uppkopplade barnklocka med fjärrmonitor. Den är söt och modern och kommer att pryda din pojkes eller flickas handled med stil. Med den kan du också se var ditt barn befinner sig från din smartphone.

Den uppkopplade barnklockan med fjärrkontroll är den perfekta presenten till barn. Den har en fjärrmonitor som gör det möjligt för föräldrar att övervaka var deras barn befinner sig och prata med dem i nödsituationer.

Klockan har också en nödsamtalsfunktion så att barnen snabbt kan kontakta räddningstjänsten om de behöver det.

För ditt barns säkerhet

Denna uppkopplade klocka, utrustad med kamera och SIM-kort, lovar effektiv övervakning av ditt barn. Du kan lägga till dina egna kontaktuppgifter och kontaktuppgifter till andra personer som du litar på. Klockan blockerar automatiskt samtal från okända nummer. Denna gadget har också en SOS-funktion så att du kan ringa efter hjälp om du behöver det.
Den kan övervaka barnets plats i realtid och ta emot varningar om barnet avviker från det definierade området. Klockan är också utrustad med en nödsamtalsfunktion som gör att barnet kan kontakta föräldrarna direkt om det behövs.
Denna klocka är den bästa lösningen för föräldrar som oroar sig för sina barns säkerhet.

1426-102e66.jpeg

För föräldrarnas sinnesro

Den uppkopplade barnklockan med fjärrkontroll är en innovativ och praktisk produkt som gör det möjligt för föräldrar att alltid hålla ett öga på sina barn. Den har en mängd funktioner som gör föräldrarna trygga.
Föräldrarna kan installera en applikation på sin smartphone som gör att de kan spåra var deras barn befinner sig i realtid. De kan också definiera säkerhetszoner och få varningar när deras barn går in i eller lämnar dessa zoner.
Den här uppkopplade klockan är tillverkad av högkvalitativa material och finns i en mängd olika färger och utföranden för att passa alla smaker. Den är enkel att använda och ställa in.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.