Show Filters

Är ditt barn musikaliskt lagd? Skulle du vilja inspirera dem att spela ett roligt instrument? Förutom pianot ärbarngitarrett av de musikinstrument som är lätta för barn att använda och hantera. Vår onlinebutik erbjuder ett stort utbud av barngitarrer för att väcka musikern i din flicka eller pojke.

Gitarren i trä

Om du vill köpa enträgitarrsom leksak ska du välja en trämodell.

Trä: ett lätt material

Trä är lätt. Det är tunt och kompakt. Som ett resultat är ditt barns musikinstrument lätt. Så de kan flytta runt med sin gitarr. Oavsett om det är hemma eller på en familjeutflykt kan ditt barn underhållas med sin leksak.

Ett attraktivt material

Trä ger en estetiskt tilltalande finish. Tillverkarna har möjlighet att bearbeta detta material för att ge det önskad form. Det är detta som gör trägitarrer så fantastiska.

Ett gediget material

Förutom att en trägitarr är lätt och estetiskt tilltalande är den också extremt stark. Musikinstrumentets kropp behåller sitt skick trots upprepade stötar. Dessutom har temperaturvariationer och tid ingen effekt på leksaken.

Ljudet från en trägitarr

Trä förstärker ljudet från strängarna. Ljudkvaliteten ligger nära den hos riktiga instrument. Genom att ha roligt när de spelar gitarr utvecklar ditt barn sitt musiköra.

Vilket träslag ska du välja till ditt barns gitarr?

Det finns många alternativ att välja mellan. Prioritera dock gitarrer i massivt trä eller laminat. De är mer hållbara och lämpar sig bättre för barn.

Den elektroniska gitarren för barn

elektronisk gitarr för barnär ett fördelaktigt val på flera sätt.

En leksak som är nära ett musikinstrument

Instrumentet är lätt att hantera tack vare den smala halsen. För det andra är resonansen tydlig. Ditt barn kan höra ljuden. Dessutom är dess kropp inte imponerande. Ditt barn kan hålla i det både stående och sittande.

En leksak som underhåller ditt barn

För att undvika tristess ärelektronisk gitarrett utmärkt val. När ditt barn sitter med detta instrument ser det inte tiden gå. Dessutom håller det honom underhållen samtidigt som det håller hans sinne vaket.

Ett instrument som boostar ditt barns sinne

Att leka med sin elektroniska gitarr stärker barnets självkänsla. När ditt barn har roligt med det här instrumentet är han eller hon full av självförtroende. Du kommer att känna dig mer säker på hans handlingar och ord.

Den mönstrade gitarren

Barn älskar gitarrer med vackra mönster. Om du letar efter ett stränginstrument till ditt barn finns det tre alternativ.

Gitarr med tecknade mönster

För det första kan du tänka på gitarrer med tecknade bilder på. Barn älskar tecknade serier och älskar föremål som påminner dem om dem. Till din dotter kan du välja en vacker fyrsträngad gitarr med ett motiv av Snödrottningen.

Och din lilla pojke kommer att gilla en leksak med motiv av patrullfigurer.

Gitarr med djurmotiv

Det finnsgitarrer med djurmotiv. Barn älskar leksaker med dem på. Du hittar gitarrer med motiv av ankor, elefanter eller enhörningar.

Den fruktformade gitarren

Slutligen ärfruktformade leksakeren stor hit. Du kan köpa en minigitarr med strängar i form av en apelsin.

Akustisk gitarr med sex strängar för barn

Det finns flera anledningar till att välja en akustisk gitarr.

En leksak designad som ett professionellt instrument

För det första ser den här leksaken ut som en professionell gitarr. Ljudet är gällt och klart. Det beror på att strängarna av stål eller plasttråd är så hårt åtdragna. För det andra är det ett instrument som är lämpligt för barn.

En leksak i många olika storlekar

Den akustiska gitarren finns i olika storlekar. Halsens storlek är proportionell mot kroppens. Ta dock hänsyn till ditt barns kroppsbyggnad.

folk” förbereder barnet för riktiga instrument. Se dock till att ditt barns handflata är fast innan du ger honom den här gitarren. Dess stålsträngar kan göra ont.