1186-318bf4.jpeg
Mini 4-strängad tecknad gitarr
170,0 kr193,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mini 4-strängad tecknad gitarr

170,0 kr193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du introducera ditt barn till musik? Ge dem denna 4-strängade minigitarr! En söt gitarr med tecknade motiv som din pojke eller flicka kommer att älska att hålla i. Den är lätt att justera och rolig att spela på. Ditt barn kommer att känna sig som en riktig musiker med den här gitarren i sina händer.

Denna 4-strängade minigitarr är perfekt för nybörjare. Det tecknade motivet är roligt och motiverande, och de 4 strängarna är lätta att lära sig. Gitarren är dessutom lätt och portabel, vilket gör den idealisk för resor.

En minigitarr för barn

Denna leksak är för små flickor och pojkar som drömmer om att bli musiker. Med sin kompakta och lätta design är denna barngitarr lätt att hålla i. De fyra strängarna ger ett härligt ljud och är ofarliga för ditt barns fingrar. Den 4-strängade tecknade minigitarren är den perfekta elektriska minigitarren för nybörjare. Den är lätt att spela på och bära med sig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för musiker. Minigitarren har en pickup med dubbla spolar, volymkontroll och tonbrytare med 3 lägen, så att du kan skapa en mängd olika ljud. Nylonsträngarna är lätta att spela på och skadar inte fingrarna, vilket gör den till ett utmärkt instrument för nybörjare.
1186-db8d2a.jpeg

En inbjudan att resa

Den tecknade 4-strängade minigitarren är rolig för barn. Med sin färgglada, originella design är den perfekt för att introducera ungdomar till musik och stimulera deras kreativitet. Det tecknade motivet på gitarren är en riktig inbjudan att resa till den fantastiska världen av barnens favorithjältar. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna i designen ger detta musikinstrument en touch av skoj och fantasi. Den 4-strängade tecknade minigitarren är kompakt och lätt och är enkel att bära med sig och kan tas med överallt. Du kommer garanterat att göra ditt barn förtjust med detta instrument!

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.