1173-778548.jpeg
Mini 4-strängad klassisk gitarr för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mini 4-strängad klassisk gitarr för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn bli musiker? Visa dem vägen med denna fina klassiska minigitarr med 4 strängar. Det är en lätt gitarr som är enkel att spela på och som kommer att introducera ditt barn till musikens värld. Den ger ett fantastiskt ljud och har den realistiska känslan av ett riktigt professionellt instrument.

Den 4-strängade klassiska minigitarren för barn är en elektroakustisk minigitarr av högsta kvalitet. Den är tillverkad av massiv rosenträ och nylonsträngar, vilket ger den ett fylligt och kraftfullt ljud. Gitarren är perfekt för barn och nybörjare, eftersom den är lätt att spela på och bära med sig.

Framtida musikers leksaker

Förutom sin kompakta och lätta design är gitarren också utformad för att vara lätt för småbarn att hålla i och använda. Strängarna är tillverkade av nylon och är mycket tåliga. Deras släta yta ger en bekväm känsla som är säker för barnfingrar. Den 4-strängade klassiska minigitarren för barn är det perfekta musikinstrumentet för nybörjare. Den är lätt att spela på och ger ett klart och rent ljud. Instrumentet är perfekt för barn som vill lära sig spela gitarr. Den 4-strängade klassiska minigitarren för barn är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera en lång livslängd. Den är också extremt slitstark, så barn kan spela utan att oroa sig för att skada den.
1173-735cb4.jpeg
1173-4ea613.jpeg

Det perfekta tillbehöret för nybörjare

Den 4-strängade klassiska minigitarren för barn passar perfekt för de yngsta blivande musikerna. Den lilla gitarren är speciellt utformad för barn, är lätt att hantera och erbjuder en berikande musikupplevelse. Gitarrens kompakta storlek gör den idealisk för små barnhänder. Den är ca 60 cm lång och passar barn i åldern 3-8 år. Tack vare sin låga vikt kan den enkelt bäras med överallt där barnet vill spela. Sammantaget är den 4-strängade klassiska minigitarren för barn ett utmärkt val för att introducera barn till musik. Den är lättspelad, solid och erbjuder exceptionell ljudkvalitet. Det är en perfekt present till barn som vill upptäcka musikens underbara värld.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.