Färgglatt 3D-pussel för barn med en blå bakgrund och en kaktus
Färgglatt 3D-pussel för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Färgglatt 3D-pussel för barn

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en pedagogisk leksak till ditt barn? Kolla in detta pussel för småbarn. Det är färgglatt och hjälper din pojke eller flicka att utveckla sin kunskap om storlekar och färger. Ge dem detta spel för att stimulera deras observations- och koncentrationsförmåga. Detta färgglada pusselspel är lämpligt för förskolebarn.

Det färgglada 3D-pusslet för barn är en rolig och lärorik leksak. Det består av 6 färgade plastkuber som kan staplas på varandra för att skapa olika geometriska former. Barnen kan lära sig att identifiera former och färger samtidigt som de har roligt. Denna leksak är idealisk för barn från 3 år och uppåt.

Ett pedagogiskt fantasispel för barn

Detta färgglada pusselspel hjälper ditt barn att utveckla sin pedagogiska fantasi. Det hjälper dem att utveckla sin koncentrationsförmåga och sitt tålamod. Det är det perfekta spelet för att lära ditt barn att lösa problem på ett strategiskt sätt från tidig ålder. Det färgglada 3D-pusslet för barn är en rolig och lärorik leksak. Det består av 6 färgade kuber som kan staplas på varandra för att skapa olika former. Barn kan lära sig att skilja på färger och utveckla sin finmotorik genom att manipulera kuberna. Denna leksak är idealisk för barn från 3 år och uppåt.
951-3a3d88.jpeg
951-8634ff.jpeg

Ett färgglatt pussel

Detta färgglada 3D-pussel är ett roligt och lärorikt spel som hjälper barn att utveckla sin kreativitet, finmotorik och problemlösningsförmåga. Pusslet har ljusa, attraktiva färger som gör det ännu roligare att lägga. Det färgglada 3D-pusslet för barn är enkelt att lägga och kräver varken verktyg eller lim. Bitarna är numrerade för att hjälpa barnen att följa monteringsordningen, och de detaljerade instruktionerna som medföljer varje modell säkerställer att även de yngsta barnen enkelt kan lägga pusslet. När det färgglada 3D-pusslet för barn har monterats kan det användas som leksak eller som dekorativt föremål i ditt barns sovrum.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.