Elektriskt piano med 37 tangenter för barn i svart med vit bakgrund
Elektriskt piano med 37 tangenter för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Elektriskt piano med 37 tangenter för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att lära ditt barn spela musik bidrar till att göra det mer medvetet om ljud och lugnare. Med detta elpiano med 37 tangenter kan du introducera din pojke eller flicka till musikens konst. Förutom sin realistiska design ger detta barnpiano också ett magnifikt ljud som är härligt att lyssna på.

Det elektriska barnpianot med 37 tangenter är ett kompakt, bärbart elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära och förvara, vilket gör det perfekt för barn. Pianot har en 37 tangenters klaviatur, LCD-skärm, hörlursuttag och AUX-ingång. Pianot drivs av 4 AA-batterier (ingår ej).

Ett piano för framtida musiker

Om ditt barn vill bli musiker kommer detta elpiano att hjälpa dem att förverkliga sin dröm. Det är lätt, kompakt och har bara 37 tangenter för att passa ditt barns små händer. Elpianot med 37 tangenter för barn är ett kompakt, bärbart elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära och förvara, vilket gör det perfekt för barn. Pianots tangenter är bakgrundsbelysta så att barn kan se vilka toner de spelar.
1271-88a427.jpeg
1271-0bc1e0.jpeg

Ett bärbart piano

Med sin kompakta storlek och eleganta design är elpianot med 37 tangenter lätt att bära och förvara, vilket gör det perfekt för användning hemma eller på resande fot. Elpianot har 37 små tangenter, speciellt utformade för små barnhänder. Tangenterna är känsliga för beröring, vilket gör det möjligt för unga pianister att spela med stor precision och uttrycksfullhet. Elpianot är lätt att använda och justera tack vare den inbyggda LCD-displayen. Barn kan välja mellan en mängd olika ljud och rytmer, och justera volym och uppspelningshastighet för att passa deras preferenser. Det är ett utmärkt val för unga nybörjare som vill utveckla sin talang och passion för musik.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.