Liten trägitarr med 6 rosa strängar mot en vit bakgrund
Minigitarr i trä med 6 strängar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Minigitarr i trä med 6 strängar

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En söt mini basgitarr i trä att ge till ditt barn som vill bli musiker. Denna barngitarr i vintagestil kommer att introducera dem till musik. Den är kompakt, lätt och enkel att hålla i. Men framför allt är den väldigt rolig att spela på, särskilt eftersom strängarna är stämbara.

Den här lilla trägitarren är perfekt för nybörjare! Den är lätt att plocka upp och spela på tack vare sina 6 nylonsträngar. Dessutom är den lätt och bärbar, vilket gör den idealisk för resor. Så du kan ta den med dig vart du än går och njuta av avkopplande musikstunder.

En gitarr för barnmusiker

Med sina sex strängar ger denna trägitarr för barn ett roligt och vackert ljud. Detta musikinstrument är perfekt för barnens små scenshower. Den 6-strängade miniträgitarren är en rolig och lärorik leksak för barn. Den är tillverkad av högkvalitativt trä och nylonsträngar, vilket gör den stark och hållbar. Barn kan använda den för att spela musik eller lära sig noter. Den 6-strängade minigitarren i trä är en utmärkt present till barn som älskar musik.
1206-61e1bf.jpeg

En kompakt gitarr

Vår 6-strängade minigitarr i trä är ett kompakt, bärbart musikinstrument som kommer att glädja både musikälskare och nyblivna musiker. Med sina kompakta mått är gitarren lätt att bära med sig och kan tas med överallt. Den är perfekt för resor, semestrar eller utekvällar med vänner. Den är också ett elegant inredningsföremål som ger ditt hem en touch av rustik charm. Du kan ställa den på en hylla, ett skrivbord eller ett soffbord för att ge din inredning en musikalisk touch. Den kommer säkert att glädja alla som älskar att spela gitarr eller bara uppskattar vackra musikinstrument.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.