1279-aa008d.jpeg
Bärbart elektriskt piano med 37 tangenter
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Bärbart elektriskt piano med 37 tangenter

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att lära sig spela musik kan börja redan i tidig ålder. Vill du introducera ditt barn till musik? Ge dem detta elektriska piano med 37 tangenter. Ett mjukt och bekvämt barnpiano som är perfekt för att lära sig spela. Precis som ett professionellt instrument har det också en omvandlingsknapp för att ställa in de två lägena.

Det bärbara elpianot med 37 tangenter är ett kompakt, lättviktigt elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära och använda, vilket gör det perfekt för både nybörjare och erfarna musiker. Pianot har ett 37 tangenters anslagskänsligt klaviatur, bakgrundsbelyst display, hörlursuttag, ljudutgång och strömförsörjning via nätadapter eller batterier.

Ett bärbart piano

Din pojke eller flicka kommer att älska att spela på detta elpiano för barn hemma. Men eftersom det är lätt och bärbart kan de också ta med det till vänner eller på semestern, så att de kan spela när de vill. Det bärbara elpianot med 37 tangenter är ett kompakt och lätt elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära med sig och förvara, vilket gör det perfekt för musiker på resande fot. Pianot har ett standardklaviatur med 37 tangenter, inbyggd högtalare och 3,5 mm hörlursuttag.
1279-f80f6e.jpeg
1279-e2d0e5.jpeg

Ett realistiskt instrument

Detta elpiano har 37 anslagskänsliga tangenter för en autentisk och realistisk spelupplevelse. Tangenterna är utformade för att återskapa känslan hos ett riktigt akustiskt piano, med en dynamisk respons som gör att du kan kontrollera nyanser och musikaliskt uttryck. Dessutom har klaviaturen en justerbar känslighetsfunktion som gör att den kan anpassas till varje spelares individuella preferenser. Pianot har också en mängd olika ljud och funktioner som gör att du kan skapa en mängd olika musikstilar. Bland annat akustiskt piano, cembalo, orgel, sträng- och synthesizerljud samt reverb- och chorus-effekter.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.