Show Filters

Ett av de viktigaste plaggen i ett barns garderob är ett par shorts. Plagget har stått sig genom tiderna och har blivit ett tidlöst klädesplagg. Vill du köpa ett par men kan inte bestämma dig? Det är svårt att välja bland alla de olika stilar, skärningar och modeller som finns i vår kollektion: bermudashorts, byxor, cargoshorts… Den här guiden hjälper dig att göra ditt köp.

Varför shorts och inte något annat plagg

Shorts är en vardagsoutfit. Dess praktiska egenskaper gör den till ett nödvändigt plagg. Ditt barn behöver inte din hjälp för att bära dem.

Dessutom är det ett av de få plagg som lämpar sig för alla tillfällen. För att gå till lektionen, för en promenad eller för ett sportpass är shorts det plagg du behöver. De är ettgå-till-plagg.

Den ventilerade strukturen uppmuntrar huden att andas. Det är därför shorts är sommaroutfiten par excellence.

Shortsen finns i en mängd olika stilar och skärningar. Du hittar korta modeller, långa modeller, shorts med manschetter, stickade shorts, fleeceshorts. Modellen erbjuder också oändliga möjligheter till utsmyckning. Modeller med bälten, fickor och knappar finns överallt på marknaden. Shorts med tryck är trendigt, men enfärgade shorts i marinblått, vitt och svart är fortfarande populära.

Kort shorts i manchester

Om du har svårt att välja ett par shorts kan du provacorduroy.

Materialets fördelar

Sammet är synonymt med lyx. Det förkroppsligar allt som är ädelt. Sammetsshorts är därför ett elegant plagg med omsorgsfull finish. Detta plagg är perfekt för en familjeutflykt.

För det andra är dessa shorts anmärkningsvärt mjuka. Ditt barn kommer att älska hur de känns mot huden.

Det här är ett slitstarkt plagg. Bakom det mjuka utseendet döljer sig en stor robusthet. Sammet är ett gediget material som står emot tidens tand och slitage.

Hur du tar hand om manchestershorts

Manchestershorts har fördelen att de är lätta att underhålla. Du behöver inte anlita en professionell tvätteri. Kläderna kan tvättas för hand i kallt vatten. För att behandla fläckar, applicera helt enkelt tvättmedel eller flytande tvål och gnugga.

Corduroy shorts tål inte blekmedel. Det kommer att missfärga plagget.

Efter tvätt, kör plagget genom ett strykjärn eller handstrykjärn för att släta ut.

De veckade linneshortsen

Corduroy shorts är vinterkläder, medanplisserade linneshortsär sommarkläder.

Egenskaper hos plisserade linneshorts

Outfiten erbjuder optimal fräschhet. Detta är en av egenskaperna hos linne. Därför är dessa veckade linneshorts det perfekta plagget för sommaren. Tyget i shortsen absorberar fukt. Så din hud förblir sval.

Klädseln är ekologisk. Det är ett originellt sätt att lära ditt barn vikten av att respektera miljön. Dess design kräver inga kemikalier. Tillverkningsprocesserna ger upphov till mycket lite avfall.

Slutligen ger den veckade looken shortsen en glamorös stil.

Hur du tar hand om plisserade shorts i linne

Plisserade shorts i linne är ganska ömtåliga. De tål inte maskintvätt. Tvätta plagget för hand. Var försiktig vid upphängning och strykning.

Jeansshortsen med rippad kant: den perfekta sommaroutfiten

Upprivna jeansshorts är en trendig outfit. Deras storlek och design gör dem till en populär stil för sommaren.

De neutralfärgade rippade jeansshortsen passar till alla outfits. De passar bra till en t-shirt eller blus. För en streetwear-stil i den gamla skolan, kombinera shortsen med en lös topp.

Dessutom är rippade jeansshorts riktigt bekväma. De ger dig rörelsefrihet.

Plagget är tillverkat av bomull och är allergivänligt. Det skyddar ditt barn från risken för allergier.

Det prisvärda plagget kostar bara mellan 10 och 30 euro.

Hur du väljer shorts till ditt barn

Flera kriterier kommer att avgöra ditt val av shorts. För det första måste du ta hänsyn till ditt barns ålder. Kontrollera också referenserna för kläderna innan du köper.

Tänk sedan på materialet. Bomull är fortfarande det bästa valet, men linne och sammet har intressanta egenskaper.

När det gäller dekorativa element, välj modell efter ditt barns preferenser. Medan flickor föredrar enfärgade outfits, uppskattar pojkar shorts med ränder eller djurmotiv.