Sommarshorts för barn med färgglatt kamouflagemönster och vit bakgrund
Sommarshorts för barn med kamouflagemönster
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Sommarshorts för barn med kamouflagemönster

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För att ditt barn ska ha det bekvämt under de varmare månaderna bör du köpa lätta kläder. Dessa kamouflagemönstrade sommarshorts är perfekta! De är inte bara snygga, de ger också ditt barn en känsla av stil. Dessa avslappnade shorts är också mycket bekväma att bära. De är mjuka, lätta och tar upp väldigt lite plats.

Shortsen är perfekta för sommaren, eftersom de är lätta och bekväma. Kamouflagemönstret är trendigt och ditt barn kommer att älska det.

De bekväma och lätta shortsen är perfekta för varma sommardagar. Kamouflagemönstret är ett måste för små äventyrare, och sidofickorna är praktiska för förvaring av små skatter.

Perfekt för sommaren

Både små flickor och pojkar kan bära dessa kamouflagemönstrade sommarshorts. Bomullsshortsen finns i 5 olika färger och i 6 storlekar som passar barn mellan 2 och 6 år. Barnen kommer att älska att bära dessa kamouflagemönstrade sommarshorts! De är bekväma och lätta, perfekta för lek eller sport. Den justerbara dragskon gör att de sitter perfekt. Shortsen finns i flera olika storlekar och färger. Med dessa shorts kommer din son alltid att vara i stil!
5776-e89ec3.jpeg

Snyggt kamouflagemönster

Kamouflagemönstret är mycket populärt bland barn och ger deras kläder en touch av stil. Färgerna på varje modell är perfekt matchade för att skapa en autentisk, realistisk look. De har praktiska sidofickor för förvaring av småsaker som leksaker eller godis. Shortsens lösa passform ger stor rörelsefrihet, perfekt för utomhusaktiviteter som cykling, löpning eller lek i parken. Längden på shortsen är perfekt för att skydda ditt barns lår, samtidigt som de är tillräckligt korta för att inte begränsa rörligheten.

Fri som en fågel!

Barnshorts är ett måste bland sommarkläderna, så att ditt barn kan leka i solen i lugn och ro. De finns i alla former, färger och material!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.