5457-c4b9e2.jpeg
Snigelformade vintertofflor för barn
397,0 kr454,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Snigelformade vintertofflor för barn

397,0 kr454,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

När vintern kommer är det viktigt att hålla ditt barns fötter varma, även hemma. Med dessa söta snigelformade vintertofflor är de väl skyddade mot kylan. Dessa plyschtofflor kommer inte bara att se bra ut på din pojkes eller flickas fötter, de kommer också att hålla dem varma och fina.

Tofflorna är mjuka, varma och bekväma och passar perfekt för kalla vinterdagar. De är tillverkade av mjukt, varmt fleecematerial och har en innersula i mjuk plysch. Barnen kommer att älska den unika snigeldesignen på dessa tofflor.

Varma tofflor för barn

Letar du efter varma och bekväma tofflor till ditt barn i vinter? Kolla in dessa snigelformade vintertofflor för barn! Dessa tofflor är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara söta och lekfulla, de är också otroligt bekväma. De har ett ultramjukt innerfoder som ger skön komfort för varje steg. De har också en halkfri sula som ger bra grepp på alla typer av hala ytor. De har utformats med miljön i åtanke och kombinerar funktionalitet och estetik med stil.
5457-221675.jpeg
5457-76e7af.jpeg

Färgglad och rolig accessoar

De små sniglarna på ovansidan av skorna är ett omedelbart blickfång för barnen, som kommer att bli glada över att bära dessa söta tofflor. De klara färgerna ger en rolig touch till barnens vintergarderober, samtidigt som de garanterar utmärkt synlighet för säkerhet på deras utomhusäventyr. Den mjuka, plyschiga insidan ger optimal komfort för barnens känsliga fötter, medan den tjocka, halkfria sulan ger grepp och stabilitet för att ta dem genom oväntad terräng samtidigt som den dämpar stötar. Tofflorna är perfekta för flickor och pojkar mellan 2 och 6 år. Ge dem komfort samtidigt som du ger deras vintertofflor en rolig touch med dessa söta sniglar på deras fötter!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.