5474-a6ec71.jpeg
Dinosaurie-tofflor för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Dinosaurie-tofflor för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter tofflor som håller ditt barns fötter varma? Välj dessa söta barntofflor med dinosauriemotiv. De kommer att se fantastiska ut på din pojkes eller flickas fötter. Men framför allt kommer de att hålla ditt barn varmt och bekvämt. De är halkfria, så det finns ingen risk att ditt barn ramlar på hala golv.

Dessa tofflor är perfekta för små pojkar som älskar dinosaurier! Designen är unik och originell, med ett fint dinosauriemotiv på framsidan. Tofflorna är bekväma och mjuka, tillverkade av plyschfleece med en innersula i mjuk plysch. De är perfekta för vintern och håller små fötter varma och torra. Tofflorna finns i flera olika storlekar för att passa alla barns små fötter.

Tofflor för vintern

Om du letar efter en present till ditt barn, eller om du letar efter roliga, originella skor för att hjälpa dem att känna sig bra, bekväma och snygga, då är dessa dinosaurietofflor för barn precis vad du behöver! Dessa tofflor har utformats noggrant för att hålla ditt barns fötter så bekväma som möjligt. De är tillverkade av mjuka, plyschiga material som är behagliga att ta på. Innerfodret är tillverkat av bomull som andas, så att ditt barns känsliga hud kan andas lätt utan att det skaver. Designen är anpassad till barns små fötter och har en flexibel sula som ger dem total rörelsefrihet samtidigt som den garanterar stabilitet på alla typer av underlag.
5474-d41a50.jpeg

Ett tufft tryck

Dinosaurietofflor för barn är den perfekta presenten till alla barn som älskar dessa mytomspunna varelser. Tofflorna kombinerar stil och funktionalitet för att ge barnen en bekväm, rolig och praktisk sko. Mönstren ger skon en lekfull touch. De färgglada detaljerna inkluderar dinosaurier med vassa taggar som verkar sticka ut ur barnets fötter, vilket får dem att känna sig lite förhistoriska själva. Dessa tossor finns i flera olika storlekar för att passa de flesta åldrar. Så oavsett om det är ett nyfiket litet barn eller ett äldre barn med passion för dinosaurier, kommer de säkert att bli glada när de får dem!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.