5553-0c1add.jpeg
Tygmask med tecknad hund
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Tygmask med tecknad hund

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att bära en skyddsmask har blivit en nödvändighet nuförtiden. För att uppmuntra ditt barn att bära en sådan kan du ge dem denna söta tygmask. De kommer att älska det tecknade Pat\’Patrol-trycket. Din pojke eller flicka kommer att älska att bära den till skolan varje dag.

Tygmasken med tecknad hund är en oumbärlig accessoar för alla hundälskare! Denna tygmask är bekväm att bära och låter dig andas lätt. Den är tvättbar och återanvändbar, vilket gör den mycket praktisk. Det originella tecknade hundtrycket gör masken till en riktig modeaccessoar!

En tvättbar mask

Är ditt barns patrullmask smutsig? Du behöver inte kasta bort den! Eftersom den är gjord av bomull kan du enkelt tvätta den och låta ditt barn använda den igen. Tygmasken med tecknad hund är en unik och trendig modeaccessoar. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg som är mjukt att ta på och bekvämt att bära. Masken är tvättbar och återanvändbar, vilket gör den mycket praktisk för personer med allergier eller kemisk intolerans. Den är också mycket lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för resor.
5553-08dc97.jpeg
5553-576ea0.jpeg

Ett roligt tryck

Hundtrycket som föreställer de olika figurerna från den berömda tecknade serien Pat’Patrouille på masken ger en lekfull och originell touch till denna accessoar. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna i designen gör masken mycket attraktiv och rolig att bära. Masken är perfekt för barn som vill skydda sig och samtidigt ge sin look en touch av fantasi. Oavsett om du shoppar, åker kollektivt eller bara är ute och går är denna tygmask med tecknad hund ett säkert och roligt val.

Maskerad i skönhet

Ditt barns hälsa och säkerhet är en prioritet. Hjälp dem att vänja sig vid att bära mask med en tygmask för barn som är anpassad till deras storlek och har attraktiva, färgglada mönster. Kolla in vårt urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.