5060-56aee3.jpeg
Kitty-hatt för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Kitty-hatt för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det finns inget som slår en varm mössa när det är kallt. På vintern kommer denna fina kattungeformade mössa att täcka ditt barns huvud på ett bekvämt sätt och hålla det varmt. Dessutom har denna yllemössa en behaglig känsla. Dess kattungeform med två tofsar som öron kommer att tilltala ditt barn.

Denna kattungehatt är perfekt för barn! Den är mjuk och varm och har en kattungesvans som hänger ner på ryggen. Barnen kommer att älska att bära denna söta mössa!

Ett varmt huvud

Kattmössan är den perfekta presenten till din kattälskande lilla vän. Mössan är tillverkad av högkvalitativa, mjuka och bekväma material som inte kliar på barnets ömtåliga hud. Med sin tjocka, varma stickning ger mössan ett effektivt skydd för ditt barns huvud och öron när de går ut för att leka eller ta en promenad under kalla vinterdagar. Den håller huvudet varmt och skönt, samtidigt som den ger barnet en kacklande look som skiljer det från andra barn! Dessutom är den inte för tung eller obekväm för ditt barn att bära under en hel dag av skoj i kylan.
5060-b7fd2a.jpeg
5060-23b65b.jpeg

En söt kattunge

Mössan är designad för att likna huvudet på en söt liten kattunge, med mjuka färger och fint broderade ögon. Den söta kattungedesignen är noga genomtänkt för att ge barnen en rolig upplevelse samtidigt som den håller dem varma under vintermånaderna. De två pompoms sitter lätt på huvudet utan att falla av eller lossna, medan det tjocka tyget ger ett bra skydd mot väder och vind. Det finns en rad fina färger att välja mellan för att sätta färg på vinterkläderna!

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.