Prickig keps med öron och prickar i vitt
Polkaprickig keps med öra
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Polkaprickig keps med öra

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver du en hatt som skyddar ditt barn från solen? Denna prickiga hjälmkeps kommer att vara perfekt! Ditt barn kommer att se söt ut i denna hatt med öron. Men framför allt kommer de att vara väl skyddade från solen tack vare kepsens form. Denna barnhatt finns i en rad olika färger. Du kan ge den till en liten flicka eller en liten pojke.

Letar du efter en trendig och originell mössa? Då är denna prickiga mössa med öra något för dig! Med sin unika design och ljusa färger är mössan perfekt för att ta sig igenom vintern med stil. Dessutom är den mycket bekväm att bära tack vare det mjuka tygfodret.

Justerbar hatt

Barnmössan har kardborreknäppning så att du kan justera storleken så att den passar ditt barns huvud. Lämplig för barn i åldern 6 till 24 månader. Den perfekta mössan för kalla dagar! Denna mössa i ull är mjuk och varm, så du kommer att känna dig bekväm hela dagen. Dessutom är den prickiga designen mycket trendig och ger en originell touch till dina kläder. Perfekt för alla barn.
4374-0cbafc.jpeg

En förtjusande accessoar för alla årstider

Den unika designen på denna keps har fina, mjuka färger med ett vitt prickigt tryck och små öron för en ännu sötare touch. Den har ett visir som skyddar små barns ögon från solens strålar. Smileydetaljerna under visiret ger accessoaren en rolig touch. Det här är en hatt som ditt barn kan ha på sommaren eller under svalare dagar i början av hösten, till exempel. Förbipasserande kommer att vända sig om för att beundra hans söta lilla ansikte.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.