Stickad mössa med pälspompong
Stickad mössa med pälspompong
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Stickad mössa med pälspompong

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en varm mössa till ditt barns huvud på vintern? Välj denna fina stickade mössa med pälspompong. En mjuk och varm mössa som håller ditt barns huvud varmt när det är varmt. Denna enfärgade barnmössa finns i en rad olika färger för att passa både pojkar och flickor.

Klä dig med stil

Denna stickade mössa med pälspompong ger ditt barn en avslappnad stil. Rekommenderas för barn mellan 1 och 3 år.
Den stickade mössan med pälspompong är tillverkad av 100% ny ull. Den är varm och bekväm och perfekt för kalla vintrar. Pälspompongen är avtagbar för enkel rengöring. Med denna underbara mössa kommer ditt barn att vara stiligt och skyddat mot kylan i vinter.

4342-95683c.jpeg

En tidlös mössa

Den stickade mössan med pälspompong är den perfekta accessoaren för att hålla ditt barns huvud varmt i vinter. Mössan är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mjuk och bekväm att bära, samtidigt som den ger optimalt skydd mot vinterkylan.
Pälspomben på toppen av hatten ger en rolig och lekfull touch till hans vinteroutfit. Den finns i en mängd ljusa färger som ger en färgklick och positiv energi till alla outfits. Den tidlösa stilen gör att den alltid kommer att vara trendig säsong efter säsong.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.