5501-8e8070.jpeg
Barnens vinter kanin tofflor
284,0 kr340,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Barnens vinter kanin tofflor

284,0 kr340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det isiga vintergolvet kan orsaka ditt barn obehag och till och med obehag. Med den här vinterskon i kaninpäls hålls ditt barns fötter varma och det kan ströva omkring i huset som det vill. Förutom att vara mjuk är den här pälskon också varm och mycket bekväm på vintern.

Denna toffla är perfekt för dina barns små fötter! Den unika kaninformen gör den bekväm och rolig, medan plyschfodret håller den varm hela vintern. Toffeln är också lätt att ta på och av.

Komfort och mjukhet

Vinterkaninpjäxan är en viktig accessoar för barn under den kalla årstiden. Den här mjuka och mysiga kängan är perfekt för att hålla ditt barns fötter varma samtidigt som den ger dem en charmig look. Den här söta bootien är tillverkad av mjuk och varm polyester och har en ultramjuk textur som ger en behaglig känsla på ditt barns fötter. Materialet förhindrar överdriven svettning, även om ditt barn bär de här fina kängorna i flera timmar i sträck. Den mjuka sulan ger optimal komfort hela dagen och förhindrar irritation eller obehag som orsakas av för stela skor.
5501-efc414.jpeg

Söta tofflor

Designen på denna kaninbootie är helt oemotståndlig! Med de stora öronen i luften och den lilla pom-pom bakom foten kommer denna bedårande accessoar att få alla som ser den att bli förälskade. Deras neutrala färger är också mycket vackra! Designen på varje fot påminner om en charmig liten kanin. Dessa söta tossor är perfekta för alla typer av barn: flickor eller pojkar med sin magiska design och extraordinära komfort! När du vill skydda ditt barns frusna fötter och samtidigt göra dem lite roligare kan du välja dessa vinterkängor med kanin. Ditt barn kommer att älska dessa små accessoarer lika mycket som du kommer att göra!

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.