Show Filters

Vattenflaskan är perfekt för picknickar, skolutflykter eller sportaktiviteter. Det finns något för alla! Vattenflaskor med enhörningar, vattenflaskor med Mimmi och till och med vattenflaskor med superhjältar. Här är de parametrar som du bör tänka på innan du bestämmer dig för ditt val.

Vilka kriterier gäller för att välja en vattenflaska för barn?

När det gäller att välja en söt vattenflaska till ditt barn finns det flera kriterier att ta hänsyn till. Först och främst är det viktigt att tänka på vilket material vattenflaskan är tillverkad av. Vattenflaskor i rostfritt stål är ofta att föredra eftersom de är lätta, hållbara och återanvändbara.

Dessutom är rostfritt stål ett säkert, giftfritt material som inte innehåller BPA eller andra skadliga kemikalier. Det är också viktigt att kontrollera om flaskan har en isolerad propp som håller drycken varm eller kall i flera timmar.

Detta kan vara särskilt användbart för familjeutflykter eller skolresor. Ett sugrör kan också vara ett viktigt kriterium för vissa barn.

Flaskor med inbyggt sugrör gör att barnen enkelt kan dricka utan att behöva luta flaskan, vilket kan vara praktiskt för yngre barn.

Det är också viktigt att kontrollera att flaskan är vattentät för att undvika läckage eller oavsiktligt spill. Flaskor med silikonförsegling är ofta mer vattentäta än de utan. Slutligen är det viktigt att välja en flaska som är lätt att rengöra och underhålla. Flaskor i rostfritt stål är ofta lätta att rengöra och kan diskas i diskmaskin.

Det är också viktigt att välja en flaska som är tillräckligt lätt för att ditt barn enkelt ska kunna bära den. När du väljer en vattenflaska till ditt barn bör du alltså ta hänsyn till kriterier som material,

Vattenflaskor för barn är perfekta för vardagsbruk. Här är några parametrar att särskilt ta hänsyn till:

Skadliga ämnen

Kontrollera att vattenflaskan är garanterat BPA-fri innan du köper den. Se till att du väljer en barnkalebass som är fri från giftiga ämnen.

Ditt barns ålder

Att välja en vattenflaska efter ditt barns ålder är viktigt för att garantera deras komfort och säkerhet. Faktum är att kraven på kapacitet, material och funktionalitet varierar beroende på barnets ålder. För en bebis är det bäst att välja en BPA-fri plastflaska som är lätt och enkel att hantera.

Den ideala kapaciteten är mellan 120 och 150 milliliter, för att tillgodose de små mängder vatten som ditt barn behöver. Det är också bra att välja en flaska med en attraktiv design för att stimulera barnets nyfikenhet. För barn i skolåldern kan en flaska i plast eller rostfritt stål vara ett bra alternativ.

Den ska vara praktisk att ha med i barnets väska, lätt och stöttålig. Den ideala kapaciteten är mellan 300 och 500 milliliter, för att tillgodose barnets vattenbehov under skoldagen.

Designen kan väljas för att passa barnets smak, oavsett om det är en pojke eller flicka. Slutligen, för en tonåring rekommenderas en vattenflaska i rostfritt stål för dess styrka och hållbarhet.

Den ideala kapaciteten är mellan 500 och 750 milliliter, för att tillgodose tonåringens större vattenbehov. Designen kan väljas för att passa tonåringens smak, oavsett om det är en pojke eller en flicka.

Vilken vattenflaska för pojkar och flickor?

Du hittar massor av färgglada och dekorerade vattenflaskor. Avbildningen av en tecknad hjälte, bilden av deras favoritdjur, kommer att uppmuntra ditt barn att använda sin accessoar.

När det gäller färger älskar flickor rosa. De gillar också blommor, frukt och stjärnor.Minnie motiv vattenflaska för barnkommer att se bra ut på din dotter.

Pojkar gillar mörka färger. Blå tilltalar dem. Välj Super wings-mönstrad dricksflaska för barn eller kameraformad dricksflaska.

Vilket material för en dricksflaska för barn?

Varje material har sina fördelar och svagheter.

Vattenflaska i rostfritt stål

Rostfritt stål är ett hälsosamt material. Dess styrka garanterar lång användning. Detta material är oförstörbart.

Det räcker att tvätta med vatten för att underhålla det. Nackdelen med rostfritt stål är dess vikt.

För enkelhetens skull kan du välja ensolidfärgad dricksflaska i rostfritt stål.

Dricksflaska i plast

En kvalitetsplast är BPA-fri. Tritan copolyester är ett bra exempel. Den används vid tillverkning av flaskor. Fördelen med plast är att den är lätt. Den är okrossbar. Det är ett tillgängligt material.

Flaska av aluminium

Detta material är hälsosamt. Aluminium kombinerar komfort och styrka. Vattenflaskan i aluminium får lätt plats i ditt barns ryggsäck.

Glasflaska

Glas är ett material :

  • Ekologiskt
  • Ekologiskt;
  • Naturligt;
  • Lätt att rengöra;

Det glas som används för att tillverka vattenflaskorna är borosilikatglas. Denna egenskap ger motståndskraft mot temperaturer.

Vilka typer av proppar ska du prioritera?

Vi presenterar de proppar som är lämpliga för barn.

Korken med pip

Korken med pip är lämplig för barn i åldern 6 till 7 år. De lär sig att dricka från halsen. Den är lätt att rengöra, vilket främjar godhygien. När den är stängd är denna propp vattentät.

Stopp för att förhindra läckage

Denna propp är pålitlig. Dess tätning är 100 % effektiv. Oavsett var vattenflaskan är placerad läcker inte vätskan ut.

Den så kallade “sport”-proppen

Den har en pip och en ventil. Pipen är tillverkad av silikon. Korklocket stängs av sig självt.

Du måste vara noga med att stänga ventilen för att begränsa läckage.

Sugrörsproppen

Detta är lämpligt för barn i alla åldrar. För att dricka måste du öppna den helt. Den här modellen gör övergången från napp till flaska enklare.