400 ml flaska med horn för färgade barn, på ett bord framför ett fönster
400 ml flaska med horn för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

400 ml flaska med horn för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta 400 ml-flaska med horn. En rolig flaska med en design som inte liknar någon annan. Den är nästan rund och har ett horn på huvudet. Man skulle kunna tro att det är en buffel man tittar på. Denna barnflaska kommer garanterat att glädja ditt barn, inte bara för att den är söt, utan också för att den är praktisk och lätt att hantera.

Denna originella flaska med horn är perfekt för barn! Den rymmer 400 ml vätska och är tillverkad av BPA-fri plast. Flaskan har en praktisk pip och ett ergonomiskt handtag. Barnen kommer att älska att bära med sig sin favoritdryck!

En vattenflaska för skolan

Barnflaskan med horn på 400 ml är en praktisk och rolig produkt, perfekt för spirande äventyrare. Flaskan är tillverkad av hållbara, miljövänliga material, vilket gör den miljövänlig. Vattenflaskan är särskilt utformad för barn och har en kapacitet på 400 ml, tillräckligt för att släcka törsten när du är ute med familjen eller i skolan. Tack vare det hermetiskt tillslutna locket kommer den inte att läcka eller spillas i en ryggsäck eller påse. Enkel att använda: tryck bara på munventilen så kommer vätskan automatiskt ut genom det inbyggda sugröret. Den breda öppningen gör den lätt att fylla och rengöra.
6521-d3ec2d.jpeg

En rolig, bärbar vattenflaska

Den färgglada designen och ergonomiska formen gör denna vattenflaska till ett nöje att använda för barn som vill dricka regelbundet samtidigt som de har roligt. Hornen på toppen av flaskan ger en lekfull touch som stimulerar barnens fantasi. Flaskan väger bara några gram och är därför lätt att bära med sig i ryggsäcken eller fickan, eftersom den inte är särskilt stor. Dessutom har den en dragsko som gör den lätt att bära och sätta runt halsen, samtidigt som du har händerna fria. Upptäck denna fantastiska produkt nu, den perfekta bundsförvanten för barns vardag!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.