Show Filters

Vi har valt ut de bästa skolstartsprodukterna för både pojkar och flickor. Här erbjuder Barn World dig en rad produkter som hjälper dig att komma tillbaka till skolan med stil och gott humör. Semestern är över och skolstarten står för dörren. Hur gör man rätt val av förnödenheter? Var hittar du rätt utrustning? Upptäck de bästa produkterna i vårt lager. Du hittar också några tips för att göra ditt köp enklare.

Samla den information du behöver för att se till att dina barn går tillbaka till skolan.

Skolstarten är en viktig tid för alla barn. Det är nu de träffar sina klasskamrater, sina lärare och återupptar sin dagliga inlärningsrutin. För att hjälpa föräldrar att förbereda sig inför skolstarten och hantera de nya bördor och utmaningar som väntar, finns en mängd information tillgänglig på nationell nivå.

Varje år publicerar utbildningsministeriet allmän information om starten av det nya skolåret. Informationen innehåller praktiska råd till föräldrar, t.ex. om hur man väljer rätt skolmaterial eller hur man organiserar arbetstiden hemma. Skolmaterial är en viktig del av skolstartsprocessen.

Föräldrar måste se till att deras barn har allt de behöver för att lyckas i skolan. Det kan handla om anteckningsböcker, pennor, böcker, miniräknare och mycket mer. Listor över skolmaterial tillhandahålls ofta av skolan innan skolåret börjar. För föräldrar som behöver hjälp med att förbereda sig inför det nya skolåret finns det många resurser att tillgå. Föräldraföreningar kan erbjuda råd och praktisk hjälp, medan lokala bibliotek kan tillhandahålla böcker och utbildningsresurser. I slutändan är skolstarten en spännande tid för skolbarn. Med hjälp av föräldrar och lärare kan de förbereda sig för ett framgångsrikt läsår fullt av upptäckter.

De viktigaste tillbehören för barn inför skolstarten.

Skolstarten närmar sig med stormsteg och det är dags att förbereda barnen för återkomsten till klassrummet. För en lyckad skolstart är det viktigt att se till att ditt barn har de viktigaste tillbehören för skolan. Först och främst är det viktigt att ha en ryggsäck som är lämplig för barnets ålder och den mängd utrustning som de behöver bära. En bekväm och slitstark ryggsäck gör det enkelt för ditt barn att bära böcker, övningsböcker och andra skoltillbehör. Sedan är det viktigt att inte glömma grundläggande utrustning som blyertspennor, pennor, suddgummi, linjaler och saxar. Det är också en bra idé att ha en pennvässare och ett pennfodral för att förvara allt detta. För matematik- och geometrilektioner är en kompass och en fyrkant oumbärliga. För naturvetenskapliga lektioner kan ett mikroskop eller förstoringsglas vara användbart. Det är också viktigt att tänka på ditt barns hälsa genom att tillhandahålla en återanvändbar vattenflaska för att hålla dem hydrerade under hela dagen. Hälsosamma snacks kan också packas i en lunchlåda för att undvika ohälsosamma matinköp i skolan. Slutligen, glöm inte tekniska verktyg som bärbara datorer, surfplattor och miniräknare, som kan behövas för vissa kurser. För en lyckad start på det nya läsåret är det viktigt att se till att ditt barn har alla tillbehör som behövs för att klara av skoldagen.

Vilken penna ska du välja till ditt barn?

Estetik och funktionalitet avgör ditt köp. Så för att välja rätt biros-stil för ditt barn är det viktigt att ta hänsyn till flera kriterier. Först och främst ska du välja en biro som erbjuderlätt, flytande skrivning, så att ditt barn kan skriva utan ansträngning och utan trötthet.

Välj sedan en estetiskt tilltalande modell som tilltalar ditt barn och uppmuntrar det att skriva mer. Slutligen ska du välja en högkvalitativ biros som tål slitage och ger en trevlig och långvarig skrivupplevelse. Genom att ta hänsyn till dessa kriterier kan du hjälpa ditt barn att utveckla en passion för skrivande och förbättra sina skrivfärdigheter.

Kulspetspennan

Biros är praktisk och lätt att använda. Den finns i två modeller: den roterande modellen och den 10-färgs 3D enhörningsformade.

Pennorna finns tillgängliga till ett överkomligt pris. Hämta gärna så många du behöver.

Gelpenna

Gelpenna
Gelpennor är kända för sitt tjocka bläck. Våra gelpennor har en speciell design. Du kommer att hitta:

  • Gelpenna
  • Gelpennor med djurmotiv 3D;
  • Blå raderbara gelpennor med motiv av Kamado Tanjirou;
  • Gelpennor i form av kex.

För dig som föredrar att rita är våra gelpennor perfekta.

Pennfodral för barn

Vi erbjuder pennfodral i plysch, vanlig canvas och med flera fack i en mängd olika utföranden.

Det nya skolåret närmar sig med stormsteg och det är dags att fundera över ditt barns utrustning. En av de viktigaste delarna av utrustningen är pennfodralet.

Det måste vara tillräckligt stort för att rymma alla pennor, blyertspennor och suddgummin som ditt barn kommer att behöva under dagen. Det måste också vara praktiskt och lätt att använda, så att ditt barn snabbt kan komma åt sina saker.

Det finns många barnset på marknaden, men några utmärker sig genom sin kvalitet och praktiska funktion. Det första kit vi rekommenderar är ett kit med dubbla fack. Detta pennfodral har gott om plats för pennor och suddgummi, med två separata fack för optimal organisation.

Dessutom har det en robust dragkedja för att hålla ditt barns saker säkra.

Det andra pennskrinet vi rekommenderar är det rullande pennskrinet. Detta pennfodral är perfekt för barn som behöver mycket utrymme för att förvara sina saker. Det kan rullas ut och avslöjar flera fack, vart och ett med plats för olika typer av pennor och suddgummin.

Detta pennskrin är också mycket praktiskt, eftersom det enkelt kan förvaras i en ryggsäck eller i ett fack.

Det tredje pennskrinet vi rekommenderar är ett pennskrin med flera fack. Detta pennfodral är perfekt för barn som behöver organisera sina saker efter vad de ska användas till. Det har flera separata fack för pennor, blyertspennor, tuschpennor och suddgummi.

För djurfantaster finns ett av våra kit med kattmotiv, ett roligt elefantmotiv eller ett hjortmotiv. Om ditt barn utvecklar en passion för vetenskap, ge dem en modell med astronautmotiv.

Hur du väljer ryggsäck till ditt barn

Att välja ryggsäck till ditt barn är ett viktigt steg, särskilt när barnet är i högstadieåldern. Den här perioden markerar ofta starten på en ny skola och det är viktigt att eleverna känner sig bekväma med sin ryggsäck och redo för tillbaka till skolan. Skolväskan är en accessoar som följer med ditt barn året runt. Först och främst är det viktigt att ta hänsyn till ditt barns ålder. Yngre barn behöver en mindre och lättare skolväska, medan äldre barn kan välja en större och mer tålig ryggsäck. Sedan är det viktigt att välja en ryggsäck som passar barnets kön. Flickor föredrar ofta mer färgglada mönster och elegantare ryggsäckar, medan pojkar väljer mer sobra färger och mer sportiga mönster. Storleken på ryggsäcken är också ett viktigt kriterium. Den ska vara tillräckligt stor för att rymma alla ditt barns böcker och skolböcker, men inte för stor så att den tar upp för mycket plats. Slutligen är det viktigt att tänka på ryggsäckens hållbarhet. Den måste vara stark och tålig för att klara mycket daglig användning.

Sammanfattningsvis, när du väljer en ryggsäck till ditt barn måste du ta hänsyn till deras ålder, kön, väskans storlek och dess hållbarhet. Med dessa kriterier i åtanke kan du hitta den perfekta ryggsäcken för ditt barn så att de kan gå till skolan med stil och komfort. Det första kriteriet är storleken. Du bör välja en ryggsäck som varken är för stor eller för liten. Se till att höjden inte är högre än axlarna och att botten inte är högre än ditt barns rumpa. Om ditt barn går på dagis ska du välja en liten väska. Kontrollera även materialet. Design är ett annat kriterium. Ta hänsyn till ditt barns preferenser.

Den djurformade ryggsäcken

Ge ditt barn en ryggsäck prydd med deras favoritdjur. Ge bort en väska i form av ett 3D-gosedjur eller en ryggsäck i form av en teddybjörn. För din dotter, välj plyschkaninryggsäcken för tjejer.

Ryggsäck med superhjältemönster

Ge dem väskor med motiv av deras favorithjältar. I vår kollektion hittar du Spiderman 3D-ryggsäckar för barn, Marvel – Spiderman-ryggsäckar eller till och medPatrol-väskor för barnsom matchar deras Pat Patrol-uppkopplade klocka.

Förbered dina barn inför första skoldagen

Tillbaka till skolan är ett viktigt ögonblick för barn, särskilt när det är deras första dag i skolan. För att förbereda dem så bra som möjligt är det viktigt att ta hänsyn till flera saker. Först och främst är det viktigt att vara bekant med det aktuella årets skolkalender. Detta gör det möjligt för föräldrarna att veta exakt när semesterperioden börjar och slutar. Det är också viktigt att veta vilken veckodag som är den första skoldagen, så att dagen kan organiseras så bra som möjligt. Därefter är det viktigt att ta hänsyn till barnets ålder och fysiska kondition. Om barnet är mycket ungt eller har hälsoproblem är det viktigt att ge dem tillräckligt med tid att vila före den första skoldagen.

På samma sätt är det viktigt att budgetera för transportkostnader om barnet måste resa till ett område långt hemifrån. Det är också viktigt att prata med barnet om vad han eller hon kan förvänta sig av den första skoldagen. Om barnet ska gå på collège eller lycée är det viktigt att förklara skillnaderna jämfört med grundskolan.

Det är också viktigt att diskutera deras förväntningar och farhågor med dem, för att lugna dem och hjälpa dem att känna sig mer bekväma. Slutligen är det viktigt att tänka på familjen som helhet. Föräldrarna måste vara beredda att stödja sitt barn under hela denna inlärningsperiod. De kan hjälpa sitt barn att packa skolväskan, organisera sitt schema och förbereda sig mentalt och fysiskt.