Rosa tecknad pärm med vitt mönster för barn
Skolväska för barn med motiv av tecknade djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolväska för barn med motiv av tecknade djur

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en skolväska till ett barn mellan 2 och 6 år? Då är denna söta tecknade ryggsäck perfekt! Den är liten, lätt och bekväm för ett barn att bära. Dessutom är skolväskan utsmyckad med ett tryck av tecknade djur som din pojke eller flicka kommer att älska.

Barnens skolväska med tecknade djur är en lätt och praktisk skolryggsäck, perfekt för små skolbarn. Den söta och färgglada designen med tecknade djur kommer garanterat att tilltala barnen, medan de justerbara axelremmarna och det övre handtaget gör den bekväm att bära.

Den hjulförsedda skolväskan är tillverkad av polyester av hög kvalitet, vilket gör den slitstark och lätt att rengöra. Dessutom har den ett rymligt huvudfack med en innerficka med dragkedja, perfekt för förvaring av böcker, anteckningsböcker och skolmaterial.

En bekväm skolväska

Denna skolväska för barn är tillverkad av canvas. Den är supermjuk, lätt (0,18 kg) och bekväm att bära. Rygg- och axelremmarna är tillverkade av material som andas för att minska trycket på barnets axlar när det bär väskan. Alla dessa egenskaper gör den idealisk för att bära ditt barns skolutrustning varje dag, liksom personliga tillhörigheter när du är ute på en resa eller promenad!
13123-b2fcd0.jpeg
13123-25b3eb.jpeg

En förtjusande design

Skolväskans design är särskilt tilltalande för barn tack vare de tecknade djurmotiven. De klara färgerna och de roliga teckningarna gör skolväskan mycket attraktiv för barn. Djuren avbildas i olika positioner och med olika uttryck, vilket skapar en glad och rolig atmosfär. Skolväskan med tecknade djur för barn är därför ett perfekt val för föräldrar som letar efter en praktisk och rolig skolväska till sitt barn.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.