Barnparaply med grön enhörningsmotiv mot vit bakgrund
Enhörningsparaply för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Enhörningsparaply för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter enhörningar? Här är ett barnparaply som hon garanterat kommer att älska! Detta enhörningsmönstrade paraply kommer att förvåna dig med sin färgglada tecknade design. Men det är inte allt! Paraplyet är lätt och har ett sockerrörshandtag som gör det enkelt för barn att hantera. Och eftersom det kan fällas ihop är det också praktiskt för skolan.

Barnparaplyet med enhörning är ett färgglatt och roligt paraply som passar perfekt för små barn. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en automatisk öppning, vilket gör det enkelt att använda. Handtaget är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det bekvämt för små händer att hålla i.

Ribborna är tillverkade av glasfiber, vilket gör det lätt och enkelt att bära. Paraplyet är perfekt för regniga eller soliga dagar och är en utmärkt present till barn.

Val av fyra färger

Vill du ge detta enhörningsparaply till din lilla prinsessa? Då har du kommit till rätt ställe! Förutom det söta tecknade motivet och den glada färgen är detta barnparaply praktiskt, lätt att använda och ger effektivt skydd mot regn och sol. Det finns i fyra olika färger, så det är upp till dig att välja den som din dotter gillar bäst.

En praktisk och rolig accessoar

Detta enhörningsparaply för barn är en viktig och originell accessoar för regniga dagar. Det är starkt och lätt, vilket gör det enkelt för barn att bära och hantera. Det har en snabb och enkel öppnings- och stängningsmekanism, vilket gör det lätt att använda. Det ergonomiska handtaget är utformat för att passa barns små händer perfekt, vilket ger ett bekvämt och säkert grepp. Det är inte bara ett praktiskt tillbehör för regniga dagar, det är också ett förtjusande samlarobjekt för enhörningsfans. Den är perfekt för barn som gillar att sticka ut från mängden med roliga, originella accessoarer.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.