901-3effcb.jpeg
Vattenflaska för barn med Disney-motiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vattenflaska för barn med Disney-motiv

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Unna din pojke eller flicka denna magnifika vattenflaska från Disney! En vattenflaska utsmyckad med tecknade figurer som ditt barn inte kommer att kunna leva utan. Denna vattenflaska för barn är inte bara söt, den är också lätt och enkel för småbarn att använda. Denna vattenflaska i Disney-stil finns i fyra olika färger.

Denna vattenflaska för barn i Disney-stil är perfekt för små skolbarn! Den är lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig i ryggsäcken. Flaskan har en stor mynning för enkel påfyllning och rengöring. Den ergonomiska designen gör den lätt att hålla i för små händer. Den lufttäta skruvkorken förhindrar läckage och håller drycken fräsch hela dagen.

En Disney-inspirerad vattenflaska för barn

Alla barn älskar prinsessan Sofia, Captain America och Diney Princesses. Om så är fallet för ditt barn också, så kommer denna fina vattenflaska med Disney-mönster säkert att glädja dem. De tecknade figurerna på denna vattenflaska för barn kommer att övertyga dem. Allt de behöver göra är att välja den modell som är dekorerad med deras favoritkaraktär. Den Disney-mönstrade vattenflaskan för barn är perfekt för små fans av Musse Pigg och hans vänner! Den är tillverkad av tålig plast. Skruvkorken gör den lätt att öppna och stänga, medan den droppfria pipen förhindrar läckage. Vattenflaskan har också ett praktiskt handtag så att barnen kan bära med sig den vart de än går.
901-e73ead.jpeg

Roligt och säkert

Den Disney-mönstrade vattenflaskan för barn är en praktisk och rolig accessoar för de små. Vattenflaskan är speciellt utformad för barn, med en storlek anpassad till deras små händer och en kapacitet på 350 ml för att hålla dem välfyllda hela dagen. Vattenflaskans design är helt bedårande, med färgglada motiv med ikoniska karaktärer från Disneyvärlden. Denna Disney-mönstrade vattenflaska för barn är en praktisk, rolig och säker produkt som kommer att tilltala både unga och gamla Disney-fans.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.