Isotermisk flaska med enhörningsdesign på ett bord med en växt
Isotermisk flaska med enhörningsdesign
227,0 kr284,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Isotermisk flaska med enhörningsdesign

227,0 kr284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta isotermiska vattenflaska för barn! En söt flaska med enhörningstryck som kommer att tilltala både små flickor och pojkar. Den är lätt, enkel att hantera och har utmärkt isolering. De drycker som ditt barn häller i den kommer att behålla sina egenskaper i minst sex timmar.

Denna isolerade flaska är perfekt för enhörningsälskare! Den håller dina drycker svala eller varma hela dagen, och den söta, färgglada designen kommer att glädja alla fans av dessa magiska varelser.

En isolerad vattenflaska för barn

Denna vattenflaska för barn är perfekt för resor. Den är tillverkad av rostfritt stål, är isotermisk och håller ditt barns drycker varma i 6 till 12 timmar. Det är det perfekta tillbehöret att ge din pojke eller flicka på vintern. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, så den är tuff och hållbar. Den har också ett dubbelväggigt isoleringssystem som håller dina drycker svala under långa perioder. Vattenflaskan är mycket praktisk tack vare den integrerade pipen, som gör att du enkelt kan dricka utan att spilla någon vätska.

Ett förtjusande och praktiskt föremål

Vår vattenflaska med enhörning i isoterm är en praktisk och rolig accessoar för både barn och vuxna. Flaskans design är helt enkelt bedårande, med sitt färgglada enhörningsmotiv och gulddetaljer. Små flickor kommer att bli glada över att kunna ta med den överallt och visa sin kärlek till dessa mytiska varelser. Kort sagt, denna vattenflaska med enhörning är en praktisk, rolig och funktionell produkt som kommer att tilltala alla enhörningsfans. Den är perfekt för utomhusaktiviteter, resor eller bara för att ta med din favoritdryck till jobbet eller skolan. Ge den i present till ditt barn eller en vän och gläd dem med detta magiska lilla föremål!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.