Vattentät barnmugg i grönt mot en vit bakgrund
Vattentät kopp för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vattentät kopp för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en accessoar som uppmuntrar ditt barn att dricka mycket vätska? Ge dem denna söta kopp med tecknade motiv. Din pojke eller flicka kommer att bli förälskad i den! Men mer än så, de kommer att älska att använda den för att förvara och dricka sina drycker. Barnmuggen är enkel att använda och hålla i tack vare de två handtagen.

Den vattentäta barnmuggen är tillverkad av högkvalitativa material och är helt vattentät. Den är perfekt för barn som gillar att leka utomhus och få smutsiga händer. Koppen är enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för barn. Ditt barn kommer att älska den.

En vattentät kopp

Den här barnmuggen är helt vattentät! Även om ditt barn håller den upp och ner kommer drycken inuti inte att spillas ut. Det är en kvalitetsprodukt som gör att barn kan dricka helt säkert. Den är tillverkad av ett flexibelt, slitstarkt material som gör den vattentät och lätt att hantera. Den har också en praktisk pip som gör att barnen kan dricka utan att spilla ut innehållet.

Ett hållbart tillbehör

Den vattentäta barnmuggen är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill kunna bjuda sitt barn på en uppfriskande drink i full säkerhet. Den här muggen är speciellt utformad för barn, med en storlek som passar deras små händer och en kapacitet som är perfekt för deras törst. Muggen är tillverkad av högkvalitativa material och är slag- och reptålig, vilket gör den idealisk för daglig användning. Sist men inte minst är den här koppen också miljövänlig, eftersom den kan återanvändas om och om igen, vilket gör att man undviker att producera onödigt avfall. Det är en praktisk, hållbar och rolig produkt som kommer att uppskattas av både unga och gamla.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.