Tredubbelt paraply med kattmotiv mot vit bakgrund
Tredubbelt kattparaply
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tredubbelt kattparaply

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn behöver skydd mot regn för att inte bli förkylda och sjuka. Med det här söta kattparaplyet i tre lager blir din pojke eller flicka inte blöt när det regnar. När paraplyet är utfällt är det tillräckligt stort för att hålla regnet borta.

Det högkvalitativa paraplyet är tillverkat av vattenavvisande och UV-beständigt polyestertyg. Det har en ram i aluminium och ett ergonomiskt handtag i mjuk plast. Paraplyet är lätt att öppna och stänga tack vare snäppfästet.

Det är lätt att fälla ihop för kompakt förvaring i handväskan, resväskan eller bilen. Paraplyet är perfekt för personer som älskar katter och djur i allmänhet.

Lätt och enkel att hantera

Detta kattparaply är perfekt för en liten flicka. Det är lätt, enkelt att hantera och bekvämt att bära. Det är ett automatiskt paraply som din lilla prinsessa gärna bär med sig till skolan. Detta kvalitetsparaply är tillverkat av polyestertyg och har ett sött kattmotiv! Det har ett automatiskt öppnings-/stängningssystem och ett ergonomiskt handtag, vilket gör det mycket praktiskt att använda. Dessutom är det lätt att förvara tack vare sin kompakta storlek när det är hopfällt. Detta paraply är den perfekta accessoaren för alla kattälskare!
2077-80e543.jpeg
2077-877501.jpeg

En originalmodell

Vårt tredelade kattparaply är en praktisk och snygg modeaccessoar som håller dig torr under regniga dagar. Kattmotivet är tryckt över hela paraplyet, vilket ger en touch av nyckfullhet och skoj till din dag. Katterna representeras i olika positioner och uttryck, vilket gör paraplyet ännu roligare och mer originellt. Denna accessoar är perfekt för kattälskare som vill lägga till en touch av sin passion till sin outfit samtidigt som de är skyddade från regnet. Det är också perfekt som present till vänner och familj som delar samma passion.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.