728-6c22ce.jpeg
LOL överraskning barnparaply
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

LOL överraskning barnparaply

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du kommer att älska detta bedårande LOL Surprise-paraply för barn. Ett vackert paraply som din dotter garanterat kommer att älska! Hon kommer att älska dess feminina tecknade design. Hon kommer att älska att bära det till skolan eller på promenader för att skydda sig mot regn eller sol. Det genomskinliga paraplyet är bekvämt att bära.

Ditt barn kommer att älska det här paraplyet! Det har en trendig LOL Surprise-design. Dessutom har det ett mjukt, lätt plasthandtag så att det är lätt för små barn att hantera. Det är också hopfällbart, så det är lätt att förvara i en väska eller ficka. Slutligen har den en dragkedja så att den är lätt att öppna och stänga.

Lätt att hantera

Din lilla prinsessa kommer inte att ha några problem med att använda detta LOL Surprise-paraply. Det är ergonomiskt utformat. Så fort du öppnar det fälls det upp automatiskt. Detta barnparaply är också lätt. Det är en praktisk accessoar som är bekväm att bära. Barnparaplyet LOL surprise är perfekt för små flickor som älskar dessa söta dockor. Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för utflykter med familj och vänner. Paraplyet har väderbeständigt tyg och ett ergonomiskt handtag som gör det lätt att hantera för små händer. Glasfiberribborna är flexibla och starka, så att paraplyet kan stå emot starka vindar.
728-0c622e.jpeg

Attraktiv design

LOL surprise-paraplyet för barn är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Med sin färgglada och roliga design är det perfekt för små flickor som är fans av den berömda LOL surprise-serien. LOL surprise-motivet finns över hela paraplyet, med bilder av barnens favoritdockor. De ljusa, glada färgerna gör regniga dagar roligare och gör paraplyet ännu mer tilltalande för barn. Det är ett utmärkt val att ge bort i present till en liten flicka, eller att utrusta ditt eget barn för regniga dagar. Det är inte bara praktiskt, det är också roligt och håller ditt barn torrt samtidigt som det har roligt.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.