740-ee1791.jpeg
Fruktparaply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Fruktparaply för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett originellt paraply till ditt barn? Detta fruktmönstrade paraply kommer att övertyga dem! Det är svårt att inte bli förtrollad av detta barnparaply med sin kreativa, färgglada och roliga design. Dessutom är det lätt, enkelt och praktiskt för barn att använda. Detta automatiska raka paraply ger ett effektivt skydd mot både regn och sol.

Fruktparaplyet är ett viktigt tillbehör för regniga dagar. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det vattentätt och väderbeständigt.

Handtaget är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det lätt att hantera för små händer. Paraplyet har en tryckknapp för enkel öppning och stängning av tyget. Kanterna är förstärkta för att förhindra att de slits sönder. Paraplyet levereras med en matchande bärväska för enkel förvaring när det inte används.

En favoritfrukt för alla

Detta fruktparaply finns i flera olika utföranden i vår butik. Ananas, apelsin, jordgubbe eller vattenmelon… välj ett paraply med ditt barns favoritfrukt. De kommer att älska den färgglada och roliga looken! Fruktparaplyet är perfekt för små pojkar och flickor som älskar frukt! Paraplyet är tillverkat av 100% polyestertyg, har dragkedja och plasthandtag. Det är lätt att öppna och stänga och passar bra i en ryggsäck eller ficka.

Praktisk och rolig accessoar

Detta praktiska och roliga tillbehör för barn, t.ex. fruktparaplyet, kommer att göra regniga dagar lite gladare tack vare den färgglada och roliga designen. Paraplyet passar perfekt för små händer tack vare den mindre storleken och det ergonomiska handtaget. Paraplyet är tillverkat av kvalitetsmaterial och är starkt och hållbart. Det har ett vattentätt tak som skyddar ditt barn från regn. Den robusta och lätta konstruktionen gör det enkelt för ditt barn att hantera paraplyet utan att bli trött. Ditt barn kommer att kunna ta med sig den vart de än går, oavsett om det är till skolan, till en kompis eller på semestern. Den är praktisk, rolig och slitstark och kommer att följa med ditt barn på alla hans äventyr, samtidigt som den tillför en touch av fantasi och humor.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.